- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Превръткамм .. !!
Най - ужасната случка случвала ми се някогаа
.. Та така става въпрос за една мояя приятелка която наскоро си намери гадже .. От доста време не се бяхме виждали .. под доста време имам в предвид [ 1 седмица някаде ] .. И идва един ден
ии я гледам с цигара в ръка
.. [ а тяя мразешее цигарите ] .. питах я защо е започнала да пуши а тя ми се оправда , че родителите и много я дразнели .. създавали и пробелми с гаджето
boJeee
... Така се получи , че се СКАРАХМЕ !! ... [ но не само заради това , че пуши а и , че коренно се беше променила ] .. След има няма 2 дни ми се извини но , аз и казах ,че няма смисъл да продължаваме приятелството си .. ии тя ми каза ми ОК !! ..
.. ии след време пак започва да ми пише колко много ми Обичалаа
ии , че наистина иска да се сдобрим .. но аз не и отговарям като ми пише .. Та кажете какво да правя ? - Да се сдобря ли с неяя ?? ..
![]()
Че пушенето е вредно е така, но да си развалите приятелството за такова нещо ми се струва малко глупаво. Ако държиш на нея се сдобрете. Вече си я казала мнението си и си а дала съвет - тя яко прецени ще те послуша, в противен случай нищо не можеш да направиш. В крайна сметка живота си е неин и никой не може да я забранява каквото и да било![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
В кво се състои тази "коренна промяна", освен че е почнала да пуши?
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от Ssummerjam
Ами започна изведнъж да коментира всички
.. Дори за мен беше говорила някакви глупости и ме настроиваше срещу една нейна както и мояя фр.. Скара се с едно момиче защото плетеше интригите около неяя .. Също така се скара и с един нейн приятел
.. Но по едно време доста ми стана жал за нея , защото много и се насъбра за един месец .. Разбра , че е осиновена
.. Но думите , които беше казала за мен не ми излизаха от главата .. и не искахх да имам нищо общо с неяя ..
.. А сега като се замисля , като си спомняя хубавите и забавни моменти заедно ми става много гадно
![]()
..
Ами аз на неяя държа но жестоко се съмнявам , че тя държи на мен ..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Защо си толкова шокирана? Щом смяташ, че няма смисъл да продължавате приятелството си и тя се е съгласила с теб, това трябва ли да еПървоначално написано от Pattett0
? А кое има смисъл тогава? Да стоиш безучастно и да се правиш , че не те интересува докато вътрешно се питаш защо е станало така?
Love is everything!
Щом се е стигнало до там че да говори зад гърба ти сериозно се замисли дали искаш да имаш нещо общо с такъв човек. Виж, едно е да е забавна, когато сте заедно и съвсем друдо - да те обсъжда зад гърба ти![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Доста ме издразни т'ва твое писание, защото съм минавала през същия момент и си нямаш и на идея колко е тежко да разкараш приятел само защото се е променил в някакво отношение, което теб не те кефи.И аз не обичах цигари, докато не дойде един период, в който всеки ден треперех от нерви, и т'ва беше вариант. Тя го прави за/на себе си, теб т'ва не те интересува. Помни, че преди всичко вие сте отделни личности и имате право да си правите, каквото пожелаете. Да не говорим, че половината от момичетата не знаят истинското значение на думата "приятелство" и си позволяват да се гаврят с нея. Мисля, че ти си едно от тях. Не знам как не вдяваш, че т'ва е една възможност да се опознаете много по-добре, да се сближите още повече, да преживеете нови неща. Държала си се супер тъпо и си я унизила безкрайно много- да я караш да ти се моли? Ама честно казано ако ти беше била шута, щеше друго да пишеш. Дано ти дойде акъла и да не е прекалено късно.
що сте толкова тъпи![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Човек не се променя за седмица. Това е моментно..всички имаме някакви подобни периоди! Ся това, че те е коментирала го остави засега настрана и бъди до нея, защото явно и е много тежко, че чак почва да пуши и да се прай да важна. Недей я отсвирва предварително, защото ако вашето приятелство е толкова дълбоко и истинско не ми се вярва, че щяхте да сте в тази ситуация. Тя явно има нужда от някой, а родтелите и се карат, разбира че е осиновена тн. Ти бъди този някой, но ако вече пак ти говори зад гърба си помисли сериозно накъде ви отива приятелството. Успех!
ако сте на повече от 13...
...молим ви да си отрежете по некой друг крайник...
а ако сте на повече от 16...направо главата![]()