- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поредната тема за коса...
Ами има някакъв ефект ама не е нещо кой знае какво...
Да и то много вече се изправям/къдря много по-често и това не се отразява на косата ми!
Не виждам никаква разлика това, което беше преди, това си е и сега...
Не изобщо не си заслужават! Само загуба на пари, които биха могли да се похарчат за маски, които наистина биха помогнали.
Здравейте тийнчета,
Искам да попитам някой използвал ли е термозащитен спрей/балсам и има ли ефект? (напишете марката и какво ви е мнението). Питам, защото полагах доста грижи за косичката си въпреки че напоследък съм поспряла та принципно не използвам пресата в случай, че не е не е нещо важно или през доста време, за да не си съсипя косата, защото знам какво причиняват пресите и машите. Познавам имам една фр, която от някъде 4-5ти клас се прави постоянно на вафли и какво ли не, та понеже виждам колко безформена и оръфана става косата после просто се старая да не прекалявам... И наскоро разгледах нещата на SYOSS (още нищо не съм изпробвал на тази марка ама има време сигурно и нея ще опитам) и видях че има такива спрейчета и ми стана интересно. Та си мислех ако наистина вършат добра работа да взема и аз да си купа таквоз нещо(разбира се, не мисля да давам някакви космически суми ами приблизително до 7-8 лева тука някъде повече просто не ми се откъсват от сърцето въпреки, че обикновено ако е нещо качествено трябва да се изръся няма как.
)
Вие сте!![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl