здравеййтее ... порадии грипнатаа ваканцияя ... яя бързоо казвайте тука какво ще правите през ваканциятаааааааааа
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
бързо ти казвам, че в нашия град няма ваканция ;]
Емм ние варненците днеска излязохме във ваканция а иначе предполагам ще се шляя из моловете![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Ходя на улицата при една приятелка и нейните съседи .. супер много ми е забавно с тях![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ще уча ...![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ще си седя вкъщи, болна съм.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Сигурноо.....Молове и приятелкии....![]()
![]()
![]()
![]()
╔═══╗ ♪ ♫
║███║ ♫♪ ♫
║ (●) ║
╚═══╝ Mussic can't Die, because she live in you ... ♥
B.F.F![]()
[lowe Darri,Mimmu,Betti,Nickss,Gabbu,Pammu {{ {} }}]
По вероятно в къщи. Може и да излезна някаде навън - не се знае.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ще мисля ако изляза в такава![]()
Just Siseyy Hater's ...
В нас на антибиотици. Фън![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Нищо болен съм.
повярвахме тиПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Ами аз съм от София и 2ри ден ваканция.. почивам си,ходя с приятели.И на ски ще ходя и така..Най-важното което тр да правя е да се пазя от този гаден грип,трябва да съм здравичко за ските.
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
+1Първоначално написано от Concussion
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Еми просто е... прекарвам я в училището щото нямаме грипна!![]()
Незнам за вас ама при нас кат гледам в Стара Загора няя да на пуснат.!?Пък и от друга страна по-добре щот ще умраа тогава тотално от тъпотияяяя !?!![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Омг вие вред ли сте да излизате докато навън е пълно с болни??? Оплаквахте се, че сте щели да се разболеете в училището, а сега ходите и си чешете г*зовете по кафетата.
По темата: Още киснем в училище.
ПочивамСамо дето трябва да поддържам и социалния живот покрай това
Толкова съм благодарен за тая ваканция, направо не мога да го опиша, имах чувството, че психясвам и изведнъж ЧУДО - ваканция
![]()
Благодаря
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
3 седмици преди ваканцията стоях болна у дома.. Оправих се, отидох на училище и същия ден ни казаха, че ни пускат грипнаНа мен ми писна да съм у дома, ваканцията ще я прекарам някъде по магазините или на кафе с приятели
![]()
Да,лудо е това,че излизам по време на епидемията,но просто не мога без социален живот и без да се раздвижа навън.Иначе напоследък по-голямата част от времето си я прекарвам вкъщи.. пак си излизам през деня,но по-малко.Първоначално написано от Martio
Към края на седмицата ще се спася от епидемиите и вирусите,като отида на планина-ще карам ски!Нямам търпение!!!![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
аз също не се въздържам от излизане. Това не означава да се завра в некое кафе, а да покарам на планината например.
always late but worth the wait!
На път съм да се разболея, няма как просто да излизам навън ;D Иначе точно тая ваканция я прекарвам главно пред компютъра или с някоя книга в ръка.
В даскало![]()
Could I have this kiss foreva`?