.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Моля ви,помогнете

Извинете ме,че пускам почти същата тема!1.Няколко момичета само преписват и си хвърлят бележки и всички го видяхме,но учителката не ни вярва,а когато някой пусне непотвърден слух по мой адрес тя веднага-ще се разправям с нея или когато аз и една фр се доближихме една до друга-тя ще ви пиша 1 за подсказване и 2 фр други се погледнаха и тя ги размести и им написа забележки!Как да и докажа,че онези преписват и че ние нищо не сме направи?Да отида ли да гледам записите от охранителните камери и те всъщност къде се съхраняват?2.Една фр искаше да говори с директорката за даскалите,но майка и не дава!Може ли това да стане без майка и да научи?3.Едни момичета само лъжат,че съм казала или направила нещо!Какво да направя,за да докажа,че не е вярно?4. 4.Аз не спортувам,защото имам проблем с дробовете и като се затичам след няколко минути ме заболява под гърдите!Какво да сторя?!5. .Един съученик падна на леда и се нарани,ходи при училищната лекарка да го промие!Може ли да му стане нещо?! 6.При 22 въпроса-тест,за една грешка-колко се пише и ако едно упражнение има 3 подусловия-и си сбъркал и трите колко се пише?А за 10 въпроса,ако си сбъркал един 7.Много съм слаба психически.Какво да направя?!8.Може ли да ми препоръчате помагало,с което да се тренирам за ЗМС?

Град
    City of Vampires
    1.Кво те бърка че преписват тва че ти неможеш не значи че и другите немогат.Щом те хваща госпожата значи неможеш да препишеш кат трябва.Чак пък с камери да се занимаваш не си добре...
    2.Би трябвало да може и твойта фр кво толкова иска да говори за даскалите?
    3.Ами зависи какво са казали.
    4.Първо иди на лекар ако не си ходила, а ако си ходила и лекаря ти е казал да не тичаш по - добре го послушай да не вземеш да си напрайш нещо
    5.Незнам да не би да съм лекар варви да питаш сестрата дали ще му стане нещо
    6.Пффф дедазнам не съм даскал/ка(мн тъп въпрос щото зависи от скалата за оценяване)
    7.Върви на психиатър

8.НЕ
    п.п Много тъпи вапроси и ти кой клас си ?????????

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си