.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен
    Град
    София

Съвет: Кой да избера... Проблемче!

Привет на всички! Искам да се посъветвам с вас за нещо - значи, 6 момчета, приятели от няколко седмици ме зарибяват! Та всички са сладки! Един от тях е най-сладък, но има още един - той също е много сладък, но е и много богат! Незнам кай да избера, според вас кое е по-добре - гаджето ти да бъде богат или мил? Да кажа предварително - не искам да ми обяснявате "Незнаеш какво искаш..." и да ми четете морал и т.н. Искам сериозни отговори - просто искам да разбера вие как бихте постъпили!??
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Н-И-К-О-Г-А не бих тръгнала с момче заради парите му (или по-скоро заради парите на родителите му)!!!Под достойнството ми е!!!А и те не са най-важното нещо в една връзка
    Ако за теб парите са важни - тръгвай с втория.
    Ако очакваш нещо сериозно - тръгвай с първия.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Н-И-К-О-Г-А не бих тръгнала с момче заради парите му (или по-скоро заради парите на родителите му)!!!Под достойнството ми е!!!А и те не са най-важното нещо в една връзка
    Значи и аз имам мозък в главата, слава богу! Говорих си с една приятелка и тя ми казва "Аз бих тръгнала с богатия", аз и казвам "Чувствата не се показват чрез парите"... Аз също мисля, че за да имаш истинска връзка трябва да има чувства в цялата работа, просто ми беше интересно вие какво мислите?
    Женско съм!
    ^^

щТи купА мерцеГес?
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    щТи купА мерцеГес?
    Лично за мен - не би се хванала! Семейството ни си има кола..
    Женско съм!
    ^^

Супер фен
    Лелеее, внимавай да не залепнеш. Избери този, към когото най-много те тегли.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Лелеее, внимавай да не залепнеш. Избери този, към когото най-много те тегли.
    Мерси за съвета! Иначе първият - май той ще е! Но ми е супер странно, защо повечето момичета се поддават по паричието на даден човек, а не по чувствата?!
    Женско съм!
    ^^

Един от тях е най-сладък, но има още един - той също е много сладък, но е и много богат! Незнам кай да избера
    Значи и аз имам мозък в главата, слава богу! Very Happy Говорих си с една приятелка и тя ми казва "Аз бих тръгнала с богатия", аз и казвам "Чувствата не се показват чрез парите"...
    Мила,малка кифличке Не,нямаш много мозък.Сама си противоречиш--Уж не искаш парите,ама вметваш че е богат хахаха курвалък..

значи, 6 момчета, приятели от няколко седмици ме зарибяват!
    И 6-те не те имат за нищо и си правят ташак с теб,а ти си достатъчно глупава кифла да им се вържеш..Капиш?

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebus
    Един от тях е най-сладък, но има още един - той също е много сладък, но е и много богат! Незнам кай да избера
    Значи и аз имам мозък в главата, слава богу! Very Happy Говорих си с една приятелка и тя ми казва "Аз бих тръгнала с богатия", аз и казвам "Чувствата не се показват чрез парите"...
    Мила,малка кифличке Не,нямаш много мозък.Сама си противоречиш--Уж не искаш парите,ама вметваш че е богат хахаха курвалък..

значи, 6 момчета, приятели от няколко седмици ме зарибяват!
    И 6-те не те имат за нищо и си правят ташак с теб,а ти си достатъчно глупава кифла да им се вържеш..Капиш?
    Казах без обидни коментари! А този, който аз харесвам - той не се базика! А вметнах, че е богат, просто за да разбера какво вие мислите по въпроса и как бихте постъпили!
    Женско съм!
    ^^

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Дамм тъкмо и аз това се чудих как така 6 на веднъж и то уж приятели... нищо чудно да са се наговорили или да са се хванали на някой бас..
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Дамм тъкмо и аз това се чудих как така 6 на веднъж и то уж приятели... нищо чудно да са се наговорили или да са се хванали на някой бас..
    Да вметна нещо - не всички харесват САМО мен! 3ма от тях харесват още едно момиче, моя приятелка! Много заплетена ситуация стана!
    Женско съм!
    ^^

И вие се кефите колко много момчета ви харесват..

ЖенО,тея пичове са ви измислили добре,за сега им кълвете явно Дерзай..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Да вметна нещо - не всички харесват САМО мен! 3ма от тях харесват още едно момиче, моя приятелка! Много заплетена ситуация стана!
    Абе както и да е на мен ми звучи твърде добро за да е истина.. така де 2ма 3ма съвсем нормално ама като станат повечко нещата изглеждат някак съмнителни. Наистина доста заплетено. Иначе не ти трябва богаташчето.. те обикновено си намират доста момичета (поради факта че са богатички доста момичета, като твойта приятелка им се лепят), така че може накрая да се окаже, че не си единствената.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    Абе най-добре хвърляй зар, щото щом питаш, явно не си наясно кво искаш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Абе най-добре хвърляй зар, щото щом питаш, явно не си наясно кво искаш.
    Наясно съм си, но както казах - стана ми интересно за вашето мнение, не може ли!?
    Женско съм!
    ^^

И момчето може да те топли и парите могат, като си купиш някое палтенце.. Добре е, че ги намираш като сладки, а в главата им нещо по-добро намираш ли от портфейла в джоба им? хаяхаха .. трагедия
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на Stotii
    Ако искаш момчето да те обича - избери първото
    Ако искаш момчето да обича няколко момичета - втория

При момчетата, които имат родители с доста кинти, рядко се задържа едно момиче само поради простата причина, че чрез въпросните кинти могат да имат доста момичета и доста рядко се среща такова, което хем да е фраш с кинти хем да не ти кръшка.... Тинг абаут ит ....

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Абе както и да е на мен ми звучи твърде добро за да е истина.. така де 2ма 3ма съвсем нормално ама като станат повечко нещата изглеждат някак съмнителни. Наистина доста заплетено. Иначе не ти трябва богаташчето.. те обикновено си намират доста момичета (поради факта че са богатички доста момичета, като твойта приятелка им се лепят), така че може накрая да се окаже, че не си единствената.
    +1

Има ли смисъл...Ооо не.....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Виж се ква си шматка.
    Натокала си се, те са тръгнали да се съревновават кой ще те свали (нищо чудно и на бас да са се хванали ) и ти вече хвърчиш в облаците. Единият имал пари, другият бил мил, третият не-знам-си какъв...
    И сега, разбираш ли, страшната мацка се чуди кого да избере. Пари или любов? Вечната дилема...

Ти знаеш ли какво е да "се зарибяваш" с няколко момчета едновременно уж на шега, в един момент нещата да започнат да стават сериозни, да ти се наложи да избираш и да осъзнаеш, че чувствата ти са приплетени с всички? Знаеш ли колко боли? Знаеш ли как се намразва едно момиче в такъв момент?
    Не знаеш. Ако имаше и най-бегла представа за това, критериите ти за избор щяха да са всичко, но не и кой колко пари има и кой е миличък. Никога нямаше да пуснеш тази тема. И щеше да го преживееш не с женско кокетство, а с притеснение и болка.
    Така че... поне пред себе си признай, че дори и да ти се натискат 6-ма, всъщност си самотна.
    Съветвам те да стъпиш на земята.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си