Преди и двамата бяхме некви луди глави, кефихме се на едни и същи неща, един и същ вид музика слушахме, абе бяхме като братя, (даже аз му бях единствения приятел, тъй като всички други го мразеха) ако единия изпаднеше в някаква ситуация, другия винаги помагаше. Харесвах едно момиче от класа ми. Нищо пак си останахме приятели с него, ама постепенно тръгнах само на момичето да обръщам внимание и каквото кажеше тя и аз бях на същото мнение. Стигна се до там, че и говореше с мен пред приятеля ми и казваше, че има много скапана коса и аз се съгласих... тя пак говореше за него и аз пак се съгласявах, той всичко чуваше, изобщо пренебрегвах го заради това момиче (в продължение на месец някъде). Спря да ми говори, в същото време момичето много почна да се прави на капризна и се скарахме, в фейсбука само си пишеше какъв съм идиот... Тогава беше Неделя, на понеделник си казах, че ще се сдобря с приятеля ми, ама го нямаше на училище, айде вторник ще му се извиня, ама и тогава го нямаше... мина цяла седмица и го нямаше. На следващия понеделник дойде, ама не същия... беше се обръснал с камофлажни панталони, кубинки.. абе сещате се... скинар... Питах го що е направил така, ама ми каза да си гледам работата. От тогава нямаме нищо, общо той вече харесва други неща слуша друга музика и няма за какво да си лафим,... Чудя се какво да му кажа, за да го убедя пак да си стане такъв като преди. Защото явно се е променил "на сила" така да се каже...