.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Помогнете ми

Падам си по едно момче и той си пада по мен но твърди ,че съм прекалено малка за него а дори не е толкова голяма разликата само 5 години аз си мисля ,че това са само оправдания ! ;ss Какво да правя?
    ss

Супер фен Аватара на Stotii
    И годините са !??? , сещаш се че разликата между 25/20 годишни и 15/10 годишни е огромна

Град
    Стара Загора
    Ами да,на колко годин(к)и си?
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

немисля че възрастта е проблем

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bbeebbchee
    на 13
    Не ви знам емоционалните и интелектуалните нива и потребности, но 13 - 18 определено е неприемлива разлика. Аз лично съм на 18 и едва ли ще тръгна с момиче на 13.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Ако мислиш,че си намира оправдания тегли му една къса... и не се занимавай.Морето е пълно с риба няма за какво да съжеляваш
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от bbeebbchee
    bashman и аз съм на същото мнение ако наистина иска да сме заедно няма да го интересува колко е разликата във възраста

Явно не иска.. Просто не смее да те одреже по грубия начин и го прави чрез тънко оправдание..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

така си е.се пак сте на (13-1 нема да се жените ко му е лошо на тая връзка

Град
    Русе
    Ооо...тези оправдания от сорта-"Харесвам те,ама си много малка" съм ги чувала много пъти!!!Разликата не е оправадание.Вярно,разликат а сега е голяма и много трудно може да се влюби в 13-годишно,но защо трябва да ти казва нещо,което служи само за оправдание??? Според мен се дръж на разстояние от него,трудно е да го забравиш ако найстина го харесваш,ноо бъди силна и го направи...
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

аз не виждам голям просперитет във връзка между Пълнолетен и тепърва-влизаща в пубертета ..... От мъжка гледна точка, не мисля че бих тръгнал с 13 годишна ( и аз също съм на 18 ) .... разликата не е голяма, просто в този възрастов интервал се усеща доста ....

Добре тогава съгласна съм с мнението ти но дочух някой неща че е говорил за мен щял да ме изчака да порасна и съм много объркана какво да направя да го забравя ли или той би се отказал от мен или да продължа със закачките?
    ss

Лягай да спиш.

НЯМА 18 годишно момче, което ще предпочете да изчака 13 годишно 'дете' да порасне, пред разнообразието от разкрепостени негови връзнички ....

добре нека да приемем че си прав какво да правя да го избягвам ли ?
    ss

Приеми факта, че нямате да сте заедно и следващия път, като спомене възрастовата граница просто му теглете чертата ....

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами явно момчето просто е от свестните. Има такива, които също са на 18, но биха тръгнали с 13 или 14 годишни само за да се възползват от тях, поради простата причина, че са доста наивни на тази възраст.
    Има още много момчета, за къде бързаш? Намери си някой на твоята възраст + 1-2 годинки. По-големи момчета просто не ти трябват, защото ще мислите по различен начин.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    Съгласна съм със Stotii, че разликата не е толкова голяма, но в този период се усеща доста. Момичетата попринцеп се развиват по-бързо, но момчето е пълнолетно и се интересува от съвсем различни неща, т.е ако евентуално започнете връзка, всеки ще очаква различни неща от нея, което бързо ще доведе до разпадането й.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Благодаря за съветите
    ss

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си