- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ваши снимки с грим. vol.2
^хубавички са![]()
ето някои нови:
http://prikachi.com/images/213/2850213x.jpg - Нова година
http://prikachi.com/images/217/2850217Z.jpg - некво старо хд
http://prikachi.com/images/218/2850218U.jpg - семпло и ежедневно
мязаш на евтина куpва с тоя грим.Първоначално написано от syn4uu
^^ а ти ми мязаш на педал с тази възглавница на барби (а и без нея също)![]()
много си е хубаво момичето![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Нещо против розовата възглавница на Барби ли имаш?![]()
още ли сте на принципаПървоначално написано от SladkotoPoly
розовото за момиченца, синьото за момченца![]()
Страхотно,уникално,перфект но,прелестноПървоначално написано от syn4uu
нямам думи просто..много си хубавка
![]()
ии моля без спорове![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
не! още сме на принципа барби за момиченца , количките за момченцаПървоначално написано от Eos
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Знам, че леко ви позадръствам темата, ама днес направих това и много ми харесва как стана (: :
http://prikachi.com/images/671/2850671H.jpg
NaOH, по-добре мълчи, че си смешен!
SladkotoPoly, мерси много!![]()
MegiBoOm, много свежо се гримираш. Много ми харесва.![]()
Подкрепям основата , хахПървоначално написано от NaOH
![]()
Много си красива,не се клепай толкова чак..![]()
Спoред мен пък , грима е добър. Щом на нея й харесва, кakъв ви е проблема ...И грима ли определя същността на човек?!.Tой ли е фактора , по който отсъждаде тази велика титла цитирам''мязаш на евтина куpва с тоя грим.''
Tя както и да изглежда, е много над теб .Защото не коментира по този ... (нямам думи да опиша просто ) начин.Като имате арогантни мнения , дръжте ги за себе си. Първо се погледнете хубаво себе си , и след което тръгнете да търсите недъзи у други. Толкова е направила , хубаво е станало. Я да видим някой НЕкурвенските грим от теб многознайко..
Чакам с огромен трепет и нетъпрение , такъв ексерт и изявен международен критик , толкова вещ в тази сфера на изкуството да се изкаже и да покаже как трябва да изглеждаме.![]()
ПП : Нищо лично , просто мразя многознайковците..Които не могат пратикчески и очна линич да си сложат както трябва..![]()
Peace and love :}
Вообще не съм ароганта и злобнаИ щом го казва момче замисли се,че той едва ли има големи разбирания колко правилно се е гримирала,но има наблюдения как изглеждат "евтините курви" .Капиш??
![]()
Тук съм, радвам се, че ме извика.Първоначално написано от MimiKalcheff93
Изглеждайте както искате, стига да не приличате на курвета.
NaOH, не те извиках , а иронизирах. Ама хайде сега![]()
![]()
А и тебе какво те бърка някоя дали е курва , дали изглежда като такава, дали се държи така и т.н.![]()
![]()
Като не ти харесва нещо отминаваш и това е. Какъв е смисъла от някакъв спор изобщо?
Harum_Scarum , първо нито ме познаваш ,нито нищо. И не ми викай ''капиш'' , ама изобщо! Да съм казала ,че си злобна ?! Имаш си мнение-окей , всеки има право на такова ,недейте я нарича с различни имена това момиче. Толкова може да се гримира , толкова се е гримирала.Какво да правим сега ...И не й е лож пък чак толкова вече грима... Че чак курва ,че па и евтина..бре.. явното имате досег и с тия прослойки от съсаятито ни . Хех : ) Как ме радвате само... )![]()
![]()
![]()
Аз пък не мисля, че е от грима.
Аз мисля, че момичето си е грозно и надуто.
Айде![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
И ти ме радваш миличка,казахме че прилича не че е..
П.С.Нищо лично ама е време да млъкнеш
gabi7u, ти сигурно си Мис свят..някаква супер красавица ще излезеш.. и много интересно как разбра, че съм надута без да ме познаваш...
Темата е за ГРИМ и затова слагам такива снимки. И кое е курвенското на грима само не разбрах. Грим като грим... Как ришихте, че е курвенски.. Обичам черни сенки, там ли ви е проблема? .. Неможе всеки да харесва розови, сини, зелени сенки.. Тоя сайт май само от хора, иэпълнени със злоба се движи. Толкова ли е трудно да кажете, че не во допада грима (или Aз) без да обиждате????????
Не разбирам нищо от грим.
Както гледам как си се напльоцала с тея лайна, директно ти казвам, че приличаш на евтина кyрва така.
Виж....може грима да не е перфектен, но на НЕЯ й харесва!
Не е нужно сега да се обиждаме, защото на някой нещо не му допада!
Държиш се супер детински....Като искаш да обидиш някой по-добре го запази за себе си!
Не се карам, а просто казвам, че не е приятно! (:
И мен кво ме боли тя как ще го приеме?
По-добре аз да ѝ го кажа, отколкото приятеля ѝ.
Ама разбери, всеки си има свой стил, собствен вкус и т.н.
Като й харесва такъв грим защо пък да не го прави....
Като хората около нея, я възприемат така, нищо не й пречи да се гримира по този начин...Нито един от нас не е човекът, който ще й казва на каква прелича и как да се гримира!
Изказвам лично мнение по въпроса....!
Тогава после да не се чуди що я приемат за евтина кyрва и да я питат ква й е тарифата.
Приятеля ми няма как да ми го каже, бъди спокоен. Защото за разлика от теб ме познава и ако бях такава, каквато ти ме изкарваш, виждайки само външния ми вид едва ли щеше да е с мен вече една година. Продължавай да обиждаш хората без да те интересува.. някой ден много ще съжаляваш, като се окажеш без приятели. Или ти се възползваш от това, че не те познават хората във форума, за да излееш злобата и отрицателната енергия върху другите???