- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ваши снимки с грим. vol.2
Благодаря подобно.Първоначално написано от SunshineGirl317
)))
Палитра 120 цвята (:Първоначално написано от Eos
хех мерси,ще пробвам..но сега не мога понеже очите ми са много яко възпалени от много цапотене![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Грозни и евтини сте всичките, аз пък да ви кажа. ^^ Грозни и евтини. Повтарям.
^ как разбра, че сме евтини??? имаш ли си и на идея колко пари може да пръсне момиче за козметика ?
а за грозното... всеки с вкуса си![]()
хахаха
колко ли човека ще се засегант от мнението на непознат...
и както казах всеки с мнението си, но явно трябва ти да си много тъп и ограничен, за да кажеш какъв е един човек без да го познаваш
лека нощ![]()
имаш ли си и на идея колко пари може да пръсне момиче за козметика ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
брааааат, сцепи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потвърждавам.
Грозни, тъпи, евтини и отворени.
Моите вежди поне не показват колко мозък имам в главата....Първоначално написано от syn4uu
![]()
Пич, можеш да си мечтаеш да чукаш нагласено парче. Задоволявай се с грозните си , космати, мъжоподобни приятелки и мълчиПървоначално написано от TheNewReligion
Комплексирани грозници - АМАН!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Много ми харесваа .. и самите сенки са наситени! Много хубаво се гримираш!Първоначално написано от MegiBoOm
Ама естествено, че всеки мъж иска да чука наклепана с 5 тона грим чалгарка. Та това е идеалът ни за жена! А когато наречем курвенския грим курвенски, защото друго име за него просто няма, то е защото ни е яд, че селските пръчки видиш ли няма да ни пуснат.Първоначално написано от Jeuelle
Слезте на земята. Има жени, които не използват нищо повече от молив за очи и пак са по-красиви от вас.
Ох.....и тази ли тема обърнахте на спамене!
Като на някой нещо не му изнася, по-добре да си го запази!
А вие момичета, какво толкова им обръщате внимание? Нека си пише, подминаваш коментара и толкова....Аман вече!
Първоначално написано от manliftingbanner
![]()
Не е истина колко си проста!!!Първоначално написано от Jeuelle
Не знаех, че жените, които не се цапат с лайна по лицето са грозни и неподдържани. Има достатъчно естествено красиви момичета, а вас така като гледам и гримовете не могат да ви оправят.
Давайте си парите за "скъпа козметика", жалко че мозък не можете да си купите.
Ефектът на доминото. А, и само да вметна- момиче съм и обичам да се гримирам. Айде, лигавете го. ^^
Направо някви драми мрами стават тука xD
Брях,брях
Меги,пак ме изумявашмн готинкоо :P
искам да те попитам,можеш ли да се пробваш да направиш това http://stylissimo-bg.com/images/grim3a.jpg ? знам,че ще успееш и ще е много хубавобих пробвала и аз,но ти споделих проблема си..искам да се наслаждавам на творбите ти
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
тия са меко казано гадни ;/Първоначално написано от MegiBoOm
този път ме разочарова
Oлеле....тва доста по-сложничко от моите имитацииПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
Иначе Eos тези бяха в следствие на лигня, а и за малко развлечение....просто нищо особено! (:
ами ;д аз нямах предвид точно същото,а някакъв подобен вариант..малко розовичко и черно посредатаякоо ^^
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.