Не знам как да започна. До сега срещата ми с любовта ми е оставила дълбоки белези и се бях отказала от всичко, просто загубих вяра във всичко.
Мина година след 5 провалени връзки и срещнах ново розово начало, което все още уж върви гладко. Но аз съм изпълнена със съмнения, заради тези стари тревоги и причинени ми болки. Колебаех се постоянно, страх ме е да обичам. Защото знам, че това което показвам като любов е много повече, отколкото той някога ще разбере, а той ... е потаен. Страх ме е, че винаги когато си направя пясъчния замък някой олигофрен идва и ми го разваля. Не можех да бъда щастлива. И когато се убедих в обратното, погледнах на нещата по друг начин и теглих една майна на миналото, видях толкова красив свят, подреден, прекрасен, спокоен, сигурен... Дойде бившият ми да сере на пейзажа. Постоянно се меси във всяка моя връзка. Тика гадни мисли на хората, поражда съмнения. Не на мен, аз му знам мръсните игрички, а на приятеля ми и най-добрата ми приятелка. С нея успя да ме скара, но не успя да ме раздели с приятеля ми. Не мога да разбера какво цели с това. Може би си мисли че когато човек е сам е по-уязвим и какво после? Спа с най-добрата ми приятелка - изтърпях. Нарани я... и не издържах... Реших да си го върна, за това че ми направи живота черен и, че нарани човек на когото силно държа, дори да сме скарани. И му показах как мога да използвам неговите завъртяни истории срещу самият него... и показах лошата си страна и всички я видяха както и приятеля ми.
Хората са такива същества.... Когато се държиш с някого много добре и направиш грешка веднъж, той те намразва. И обратното, когато си отвратителен с другите и направиш веднъж добро, те си казват "Ей виж той се е променил, може да бъде добър човек"
Ами бях добра с всички, направих веднъж лошо, за добро и накрая получавам един прекрасен &*&^&$ от страна на всички.
Мисля че се държа на ниво, че постъпвам нормално, даже търпеливо и достойно... или аз съм повредена. Намирам се в пълна каша, ако тръгна с подробности да обяснявам...
Как бихте постъпили на мое място, сгреших ли, лош човек ли съм??какво стана сега стоя и си бия главата в стената