Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
Приятелят ми казва, че съм имала остатъчни чувства към него и съм правела така, че да привличам вниманието на бившият ми. А най-добрата ми приятелка страни и от мен и от бившия ми, и не осъзнава, че това което направих е заради нея. Останалите ми приятели са застанали зад бившия ми и го подкрепят, без да знаят какво е правил... Сега върти и тях и не ми вярват... Остава ми само да чакам да ги прецака и тогава да ми повярват, а не мога да се намеся повторно.
Каквото съм направила е свършен факт. Не е толкова ужасно, просто го разкрих един вид пред всички. Това което направих не може да се сравни с това което той е причинил на мен и на близки мои хора. Но той сега се прави на жертва, смее да манипулира приятеля ми. Просто ще чакам.. това е, това остана
Трябва да си намери майстора. Аз нямам нерви и време за да му тровя и черня живота. Не съм и такъв човек. Не искам да се превърна във врага си. За това се и чувствам гадно, защото паднах на неговото ниво и играх по неговите правила и спечелих.... Тъпачка съм
Приятеля ти е женчо, неможе да не подкрепиш момичето с което си заради бившия.... Или имаш доверие в нея, или връзката пропада бавно, но сигурно.
От друга страна приятелката ти или все още харесва бившия ти.... или е прекалено слабоумна да осъзнае какъв човек има до себе си - подкрепил я в труден момент ....
А относно останалите приятели, ако не са ти наистина близки да не ти дреме... познати много, приятели няколко...

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
... Можеш или да почнеш навсякъде да се извиняваш за постъпката си ...
Пълни Глупости.... Те трябва да и се извинят...