Първоначално написано от
SkyEatsAirplane
Приятелят ми казва, че съм имала остатъчни чувства към него и съм правела така, че да привличам вниманието на бившият ми. А най-добрата ми приятелка страни и от мен и от бившия ми, и не осъзнава, че това което направих е заради нея. Останалите ми приятели са застанали зад бившия ми и го подкрепят, без да знаят какво е правил... Сега върти и тях и не ми вярват... Остава ми само да чакам да ги прецака и тогава да ми повярват, а не мога да се намеся повторно.
Каквото съм направила е свършен факт. Не е толкова ужасно, просто го разкрих един вид пред всички. Това което направих не може да се сравни с това което той е причинил на мен и на близки мои хора. Но той сега се прави на жертва, смее да манипулира приятеля ми. Просто ще чакам.. това е, това остана
Трябва да си намери майстора. Аз нямам нерви и време за да му тровя и черня живота. Не съм и такъв човек. Не искам да се превърна във врага си. За това се и чувствам гадно, защото паднах на неговото ниво и играх по неговите правила и спечелих.... Тъпачка съм