Никога не съм мислел ще ми се наложи да пиша тема, но ето, че дойде и моя ред... а ето и историята ми.
Всичко започна преди няколко години, след кандидатсване след 7 клас. Попаднах на клас с идиоти и няколко изключения. Едно от тези изключения е момичето, което мисля, че обичам по някакъв начин от доста време насам. От начало не сме си обръщали никакво внимание, но с течение на времето се сближихме доста, не изпитвах нищо към нея дълго време. След изминаването на няколко години разбрах що за човек е, започнах да забелязвам какво обича и тнт. Постепенно това момиче ми взе акъла, характера и е страхотен, изключително забавна и умна, добродушна и тнт. Просто тя запълва това което на мен ми липсва. Винаги съм бил хладнокръвен в решенията си, непукист съм, забавлявам я с простотиите си. Казва, че съм и най-добрият приятел, а не осъзнава колко всъщност ме боли от тези думи. В очите и аз съм почти безчувствен, непукист и най-добър приятел, който не обича да споделя. Усеща кога лъжа, че съм добре, знае кога ми има нещо или ме тревожи нещо. Не казвам, че е много хубава, а просто симпатична, всъщност незнам какво ме привлича в нея.
Един ден обаче след малко скарване и сдобряване, взе ,че ми се разплака малко се разчувства и ми каза някои неща. Та реших, че момента е удобен да и кажа какви са ми чувствата към нея. Така тя ми каза, че ме обичала като приятел. След което аз и казах, че между нас приятелство няма от както съм започнал да изпитвам нещо към нея. Стана и много гадно, но го прие за момента. Забеляза, че започвам да се отдалечавам от нея, да не говоря толкова с нея, въпреки, че сме от един клас. Спрях да излизам с нея, да я търся и тнт. Просто в момента се чувствам адски кофти и незнам как да постъпя. Винаги съм знаел, че приятелсвто между момче и момиче няма. В даскало си говорим, забавляваме се, но се стремя да не се виждам с нея извън даскало. Имаме да учим заедно още 1 година след коет мисля да не се виждаме, но това време ме убива. Мога да ходя с бол момичета, но не и с нея. Помисля ли си за момиче, първото за което се сещам е тя и някак си не искам да допусна друго момиче до себе освен нея. Незнам какво да правя много ми е кофти, посъветвайте ме как да постъпя. А на нея също и е гадно и не иска да приеме това което и казвам.
Просто ще чакам съвети, как да си я избия от главата.
За съжаление щом ще я виждаш в училище опитай се да изтърпиш тази последна година и се дръж нормално с нея - все едно не си й казал това, което тук сподели, а после си продължи по пътя.. Има толкова много момичета и съм сигурна, че ще срещнеш друга, която ще ти вземе акъла.
7 клас ли си?
11 клас сме. След 12 няма да съм в родния си град понеже ще уча в Плевен, Шумен или Варна. Просто незнам какво ми става като започне да разказва, че си писала в скайп с някой си мн хубаав... в такива моменти ми причернява от ревност колкото и смешно да звучиЗатова пиша тази тема, изпадали ли сте в такива ситуации и как се справяте.
Не се водя от типовете хора, днес видях едно момиче, на другия ден я обичам, ако ме разбираш какво имам предвид![]()
То нямаме много с какво да ти помогнем освен да ти кажа, че трябва да си я избиеш от главата.Бях в доста сходна ситуация съвсем скоро и просто си го поставих като цел да я забравя и сега сме си просто приятели !
Тая цел съм си я поставил преди 1 година вече, и щом я видя отново се усмихвам до уши и едни такива вътрешни вълнения. Направо ми е писнало от простотии. Немога да си дам обяснение защо съм такъв кретен, защо немога да я забравя, какво толкова и харесвам... нямам отговор на някои от въпросите които си задавам.Първоначално написано от DeVilTerroR
Няма голямо значение какво и харесваш и какво не и харесваш,когато се влюбиш в даден човек,лицето не е най-важното което забелязваш в нея :)..просто самото присъствие те кара да се чувстваш добре .. Аз в момента се опитвам да забравя момичето с което ходих година и половина но не ми се получава за момента.. иска време,много време :)
Трябва да си намериш някакво хоби,занимание и т.н. за да не мислиш за нея и гледай да я избягваш, когато я видиш.То не знам какво да те посъветвам. На мен ми се получава просто си казвам няма да я харесвам повече и за 1-2 седмици вече ми е се тая !
Твоето щом е cамо хареcване,значи cи голям къcметлия![]()
Грешиш много, че няма приятелство между момиче и момче. ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО.
Тав подо изпадал съм бна ситуация. В 10,11 клас с едно момиче бяхме много близки приятели, но с течение на времето се влюбих в нея...Та и аз като тебе съм хладнокръвен и несподелям много, така че тя, така и не разбра и, колкото и да ми беше гадно всичко си продължи по- старому.Докато съвсем случайно обърках потребителите в скайп и 'и написах, че я харесвам. 2 седмици след това почти не се чувахме понеже не бяхме от едно училище. Стана ми още по-гадно, от когато не и бях казал...Вече си пишем, колкото за именни и рожденни дни и някой друг празник да си честитим.
Идеята ми е, че ако разкриеш на момиче чувствата си, а то не ги споделя се издънваш яко.
В отговор на въпроса ти "как се справихте". Еми стараех се да го пренебрегвам и да се отнасям със също толкова голям непукизъм, както към почти всичко друго...
Same shit,different day .
Какво хоби... Преди училище ходя на работа, после отивам на даскало, цял ден съм с нея. След даскало уча и излизам с приятели. Тя също ме кара да излизаме и така се получава гадноПървоначално написано от DeVilTerroR
Destroyer89
Неможеш да бъдеш приятел с някой, който харесваш и искаш да спиш. За това си деля хората на приятели и познати
Приятелство между противоположните полове на тази крехка възраст няма![]()
В последната над половин година бях точно в твоето положение, ако не и в по-лошо. Какво ли не опитвах и нищо не ми помагаше. Нито можех да правя някое от любимите ми преди занимания, нито да се забавлявам с приятелите ми, когато бяхме заедно, нито да се прикривам по някакъв начин - цялата ми тъга, мъка, болка или както искаш го наречи, си беше налице и всички я виждаха. Но просто, когато момичето не те харесва, тя не те харесва и ти не можеш да промениш това. Да, може да й е гадно, но не и както на теб. Докато ти имаш чувството, че ще умреш за нея и би направил всичко (а при удобен случай го и прави), тя продължава да си пише, да се запознава и да се вижда с нови и "готини" момчета, като въпреки това и е ужасно "гадно" за теб (въпросът е, че това чувство не е никак силно, дори и да го твърди).
Моят начин за преодоляване, който наистина ме накара да се осъзная, беше определена случка да го нарека. Като и преди това си знаех, че за да успея да се отърва от всичко, свързано с нея (дори и мислите за най-малките неща, които са те обладали), трябва да се случи нещо. И един прекрасен ден се виждам с един от най-добрите си приятели и той ми казва как са си писали по скайп и са се забили. Всичко точно,добре, той ми казва даже как нищо няма да се стане с тях, въпреки че тя го иска, той се радва, че най-после е станало нещо такова, та да се осъзная. Но ето, че идва петък вечер и купонът в една приятелка, на който трябва да отида малко по-късно вечерта, а ето, че пък ми се обаждат да ми кажат как те се натискат вече и по-добре да не ходя.
И мисля, че ми разбра смисъла на историята. При мен подейства мога да кажа "ситуацията", въпреки че още изпитвам някакви чувства (това може би е неизбежно или да не го нарека вечна даже хх), вече нещата никак не са същите. После естествено следваха едни доста тежки разговори и сега всичко е много "готино". Това се случи преди няма и месец, а сме 12 клас и сме в един клас!![]()
+1Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
И твоята не е лека...Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
дразня се, имам чувството, че няма да срещна друг подобен човек като нея. Не познавам такива момичета, не съм си и помислял, че ще ми дойде на главата такава глупост.
Колкото до това, че ще срещна друго момиче, то е от ясно по-ясновсъщност не съм наясно дори със себе си. Иска ми се да не я познавах, нямаше да се стига до тук.
Леле айде да не ми се обиждаш ама звучих много разхленчено. Всъщност понеже виждам какви глупости са ти в главата и знам, когато и на мен ми е било така. [Е, не чак така... но много подобно, а и аз все пак съм момиче] Мога да ти кажа, че този период ще премине. Ако продължаваш да си го навиваш на пръста, че тя е единствена, че е неповторима, че само тя това и онова, скоро няма да я забравиш. Дай на чувствата ти да излязат един ден, два... Да се измориш от това гадно състояние, недей да ги затваряш вътре в теб. На мен ми беше по-лесно като се изтощя до толкова, че да не мога да си кажа името, всичко ми минаваше! Но по дяволите... ти си момче! Спри да хленчиш!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.