.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Мислите ли ,че...

Извинявам се за може би глупавия вапрос и предполагам ,че има още такива теми ,но просто бързам в момента.
    Та вапроса ми е: излязох с момиче и всичко си беше супер , беше първа среща след запознанството. Сичко си беше точно но не се целунахме... та вапроса ми е предимно към женския пол... задължителна ли е целувката на първа среща и какво ако тя не се случи... или е по добре ,че е минало без нея

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Не бой се. Когато му доиде времето тя сама ще си поиска щом на теб не ти стиска (това последното го вкарах заради римата ).

пс. От мъжкия пол съм.

Не е задължително, но се опитай на втората среща да го направиш.Ако момичето те харесва няма да има никакви проблеми. Успех !

Не е задължително.

Супер фен
    Ако момичето го е очаквало, а не се е получило може да си я разочаровал.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е задължително..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Stotii
    Не е задължително, но е препоръчително, защото момичето може да остане недоволно в края на вечерта...

ПС : Личи си, че си бързал с тоя правопис ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Първа среща запознанство? Значи се познавате от колко? Седмица? И очакваш да ти се хвърли на врата?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    На първа среща си е доооооооста раничко.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мерси за отговорите на всички. Сега имам повече време да пиша и мога да ви обесня по подробно за какво става вапрос. Запознахме се в събота, в едно кафене покрай общи познати. (тогава ни беше запознанстовото) Поисках и скайп име преди да си тръгнем и още същата вечер я намерих . Минаха тия няколко дена в чат и общи приказки, после тя ме покани да гледам мача й по волейбол. След мача не се видяхме ,но тя се обади да излезем по късно и излязохме.
    Излязохме и сичко си беше горе доло точно.. имаше си прегръдки,комплименти,смях , сериозност от време на време. Имаше моменти докато се бяхме прегърнали в които устните и почти докосваха моите но просто не ми стискаше ... пък и не бях сигорен дали не е твърде рано ...

П.С : Съжалявам за отвратителния правопис!

Чакай малко... ТЯ те кани, и ти не си я цункал !????

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Чакай малко... ТЯ те кани, и ти не си я цункал !????
    О,боже Сърцето ме заболя! Кощунство!

Добре,сега сериозно. Няма как да знам дали е било рано,защото всъщност всичко зависи от нея. Ако ти е направила някакъв знак,или нещо такова,а ти си седял и си я гледал като индианец компютър,значи да,прецакал си се. Тя може да не го е показала видно,но ти трябва да познаваш езика на тялото. Вглеждай се.
    Иначе,като цяло,на първа среща целувка не е задължително да има.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Мерси много ! Скоро се надявам да излезем пак и ще пиша какво е станало :P . Този път се надявам да ми влезе малко повечко смелост

Цитирай Първоначално написано от teo96
    Ако ти е направила някакъв знак,или нещо такова,а ти си седял и си я гледал като индианец компютър,значи да,прецакал си се. Тя може да не го е показала видно,но ти трябва да познаваш езика на тялото. Вглеждай се.
    МОМИЧЕ кани МОМЧЕ 2пъти подред без той да си мръдне пръста... колко още знаци искаш

Пич ако вторият път не я цункаш, не си мъж ... сериозно ...

Re: Мислите ли ,че...

Цитирай Първоначално написано от DaSparKonE
    Извинявам се за може би глупавия вапрос и предполагам ,че има още такива теми ,но просто бързам в момента.
    Та вапроса ми е: излязох с момиче и всичко си беше супер , беше първа среща след запознанството. Сичко си беше точно но не се целунахме... та вапроса ми е предимно към женския пол... задължителна ли е целувката на първа среща и какво ако тя не се случи... или е по добре ,че е минало без нея
    Лично за мен е по-добре без нея [;
    Има време винаги за целувки.. хич не обичам бързите неща

Иначе работата ти е била опечена, ама к'во толкова - следващия път.. Трябва да е доста зле да те зареже заради подобно нещо или да се е "разочаровала". Сладко е да гледаш мъж ни в клин, ни в ръкав, който не знае кво да прави Смисъл до едно време си е доста сладко, тя може и да те е усетила, че си се поспекъл..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Цитирай Първоначално написано от teo96
    Ако ти е направила някакъв знак,или нещо такова,а ти си седял и си я гледал като индианец компютър,значи да,прецакал си се. Тя може да не го е показала видно,но ти трябва да познаваш езика на тялото. Вглеждай се.
    МОМИЧЕ кани МОМЧЕ 2пъти подред без той да си мръдне пръста... колко още знаци искаш

Пич ако вторият път не я цункаш, не си мъж ... сериозно ...
    Втори път не ме е канила а за парвия тя сао спомена ,че не и се стои в тях и търси с кого да излезе и след 15 мин бях пред утях и я чаках

Темата може да бъде ЛоКнаТа Мацката тръгна с друг ;( ;(

.. the fuck O_O
    marry me girl, be my fairy to the world, be my very own constellation

миии... накратко БИ ХЕПИ

Цитирай Първоначално написано от DaSparKonE
    Темата може да бъде ЛоКнаТа Мацката тръгна с друг ;( ;(
    И извода е : Вместо да ходите и да пускате разни теми из форумите,, излизаш от вас, звъниш на вратата на мацето ... гледате се 5-6секунди в пълно мълчание и я целуваш докато те гледа оцъклено и незнае какво се случва, преди да сте изпуснали шанса като този момък тук.
    АКо не съм казал до сега,,, ЧЕСТИТО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си