.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от nevermind1313
    Така... искахте да опиша положението на момичето. Както казах, не влиза в стереотип, т.е.: не се гримира, не е дебела, не си изправя косата всяка сутрин, обича спорта, през живота си не е яла дюнер, желирани неща, а чипс никога не съм я виждал да яде. Любима та й група е Nirvana, обича комедии и екшъни (ама не от най- тъпите). Има добър успех, пише и рисува супер. Природозащитник е някакъв. сигурен съм, че половина кифли в класа й завиждат. Използват я, мразят я, не й говорят, въобще не й е ок да е сама. Вчера си говорих с нея. Момичето се усмихваше, пускаше майтапи, говорихме са много неща. След това другите нещо започнаха да й се подиграват, аз я питах дали има нужда от помощ, тя ми я отказа. Беше саркастична и май се оправяше. щом започнаха да прекаляват, тя им каза едно голям и усмихнато ЧАО и си тръгна... вървяха малко след нея, тя се правеше, че ги няма... Питах я защо се дели от другите, тя ми каза, че няма идея за какво я игнорират, говорила е с баща си и той я е посъветвал, ако не й дадат основателна причина за държанието си, да им тегли една майна на всички. сега Т се събира с едни момчета от другия клас и май и е добре там. Страх ме е да не се премести там. общо взето всички я мразят без никой да знае защо... странно
    След второто описание е грехота ако валдесчо пак каже, че момичето е "убито от живота" едва ли не... Ако нещата стоят така момичето съвсем не е за психоаналитик, ами е момиче на което другите завиждат и затова я игнорират.... но бъркат ! Пич харесал си страшно момиче и както се е сприятелила с няколко момчета от другия клас, вероятноста да си хване някой от тях(ако има свестен) хич не е малка. Ако скоро не предприемеш нещо и ТИ не се отделиш от стереотипа на "кифлите" и "плейбойте" в класа ти няма и да я имаш. Действай вместо да пишеш във форумите !!!

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Само не ми се изясни защо според някои хора щом не контактуваш с класа си, нямаш "общи езици" с тях, трябва да си някакъв хейтър, депресар и т.н.?!
    Никой ли не си помисли преди да прочете 2-рото описание, че извън училище момичето си има своя социален живот?!
    Плюс това в клас пълен с кифли, човек не споделящ техните разбирания, интереси, etc., бива изолиран. Бива третиран едва ли не като някакъв изрод. Подиграван, усмиван...
    Защо?!
    Защото групичката "умници" не могат да преглътнат това явно различие и неприемане на изградените от тях "правила".

По темата:
    Говори с нея. Бъди с нея. Преди всичко й бъди приятел. Показвай й, че не се интересуваш от чуждото мнение. Подкрепяй я.
    Това е бавен процес. Няма как да стане от днес за утре.
    Имай предвид, че доверието се гради с времето и се разрошва само за един миг.
    Успех. ;]
    the naughty look. <3

Супер фен Аватара на ScarletBite
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    all day... all night... what the fuck?!

Действай без да му мислиш и дано ти провърви. Такива момичета трудно се намират

Град
    Бургас
    Дам, такива момичета в днешно време са по-ценни от платина .
    Same shit,different day .

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Destroyer89
    Дам, такива момичета в днешно време са по-ценни от платина .
    АБСОЛЮТНО съм съгласен! Това момиче е МНОГО ама МНОГОО повече от всичките ви кифли + тези от другия клас взети заедно.
    А това,че се дели от тях е твой плюс,защото така ти можеш да станеш един от малкото и приятели,а по късно и нещо повече. Това момиче е уникално,човече,не я изпускай!
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си