Така... искахте да опиша положението на момичето. Както казах, не влиза в стереотип, т.е.: не се гримира, не е дебела, не си изправя косата всяка сутрин, обича спорта, през живота си не е яла дюнер, желирани неща, а чипс никога не съм я виждал да яде. Любима та й група е Nirvana, обича комедии и екшъни (ама не от най- тъпите). Има добър успех, пише и рисува супер. Природозащитник е някакъв. сигурен съм, че половина кифли в класа й завиждат. Използват я, мразят я, не й говорят, въобще не й е ок да е сама. Вчера си говорих с нея. Момичето се усмихваше, пускаше майтапи, говорихме са много неща. След това другите нещо започнаха да й се подиграват, аз я питах дали има нужда от помощ, тя ми я отказа. Беше саркастична и май се оправяше. щом започнаха да прекаляват, тя им каза едно голям и усмихнато ЧАО

и си тръгна... вървяха малко след нея, тя се правеше, че ги няма... Питах я защо се дели от другите, тя ми каза, че няма идея за какво я игнорират, говорила е с баща си и той я е посъветвал, ако не й дадат основателна причина за държанието си, да им тегли една майна на всички. сега Т се събира с едни момчета от другия клас и май и е добре там. Страх ме е да не се премести там. общо взето всички я мразят без никой да знае защо... странно