Диди, аз доколкото виждам тя сама страни от всички. Пък автора не е споменал някой да я закача или да я подиграва или каквото и да е. И би било неуместно да предположим че е така.
Другото което е, а ти ще ме разбереш обърни внимание на това, което му е казала. От километри си личи че това си е тежка защита на едно.. съвсем невинно и на практика не заслужаващо защита по никакъв начин поведение. А това говори много за вътрешния свят на девойката...
Пак казвам - ако автора не е бил с поведение на wanna-be-playboy пред нея... тая девойка не си заслужава вниманието.
едит:
Калпазанке, общувал съм с подобни индивиди. И вярвай ми... не си струва усилията. Да, целта наистона е да се защитиш от всички. И израждаш 10000 стени около себе си. В резултат обаче... Аз-ът такъв какъвто е бил изчезва, и остават само стените. Ако решиш да разбиеш всички стени с идеята да достигнеш до същината на индивида, защото смяташ че си струва.... накрая те очаква едно малко злобно тролче, защо то това е единственото същество което ще живее затворено сред толкова много стени и липса на светлина и досег с външни хора. Хубавите и стойностни неща.. не се налага да се пазят и бранят. Ако не искаш хората да имат достъп до тях ги скриваш. По ред причини.
Против никой нямам. Ти ако имаш против начина ми на изказване... можеш да ми го кажеш. Ако имаш против идеите които изказвам - също.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House