- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тя мисли, че са ми платили!
Момата не се знае с характер ли е, обаче да е празна?! Това със сигурност не е.. рядко хората са празни, независимо как изглеждат или как се държат - просто не сме ги опознали.
Както ми я описваш е много вероятно да е наистина смачкана и с ужасно ниско самочувствие, което пак не е добре, защото, повярвай ми, ниското самочувствие коства повече беди от високото.
Най-малко я прави мнителна, постоянно съмняваща се, а сигурно дори и малко озлобена.
Дали ниското й самочувствие е следствие от отношението към нея (което не знам да си описал, но все пак), или е имала причини, поради които да е мнителна, то си е един и същи резултатът - че ще е с по-труден характер.
Опитай се все пак да я опознаеш, за да прецениш.
Въпреки че ако тя е свита, не общува с никого и мисли,че са ти платили, за да я сваляш (сиреч - мнителна е, и се "отбранява" с/у света) БЕЗ никаква причина (т.е. не я тормозят в у-ще), тогава може и да е просто повярвала си хейтърка, което отново я прави наранен човек, защото наранените хора хейтят, и те се държат отбранително, все едно целят свят за нещо им е виновен/някой им е изял закуската.
А както казах, с един наранен човек е по-трудно да се общува или гради връзка, защото е изградил доста стени м/у себе си и най-вече заради отбранителната си вражеска позиция.
Надявам се все пак да ви потръгне и момичето да си е пич.
Не мога да съдя дали е фльорца, но просто мисля, че когато един човек е прекалено странен, то той има някакви лични проблеми, които му пречат да поддържа нормални отношения, а не обидчиви и мнителни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride