- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 1 месец болна
Чудех се дали да я права тая тема, щот не знам дали някой ще може да ми помогне, но все пак реших да я направа.
Значи влачи ме настинка вече цял месец. Рязболях се преди месец, след две седмици почти се бях оправила(пиех прахчета, какпи си капах за хрема..такива неща) И после ме хвана пак, та още ме държи. Обличам си се сичко, ама пак. Обстоятелствата са такива, че не мога да ида на лекар....А съм чувала, че ако настинка те държи повече от две седмици, не е на добре .... Вие какво мислите ?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз по цяла зима съм така .. Като се почне от края на Ноември,та до Февруари .. не знам то си е до организъм ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
И аз съм така.Започна като лека настинка само с хрема.Две седмици ме влачи, ползвах само капки и аха да се оправя и на другия ден - с подути сливици и болки в гърлото..Сега нещата пак са горе-долу добре, хремата почти я няма и май май ще се оправям..Мисля, че карам 3-та седмица вече.Интересното е, че попринцип не съм болнав.Рядко се разболявам, ама като се разболея ми е доста тежко..Тоя път..Кво ми стана.. xD
Първоначално написано от eliyiy
мда и всеки организъм е различен както и причините за състоянието му
иначе по темата трябва да се прегледаш
ОДИН!!!
^Ми точно, че с прегледа трудно ще стане, поради определени обстоятелства.. Абе просто, живея в чужбина, а тук още нямам здравна осигуровка и ще ми резнат главата ако ида.
Иначе, TykaSePisheNick и аз по принцип рядко се разболявам, ама в последно време имунната ми система яко съкс...явно
Ми то си е такова времето, че просто така се получава. И аз бях доста болничка, оправих се УЖ и след няколко дена пак се разболях. Вярно, че не е толкова сериозно, като първия път, но пак си е настинка. Иначе пий чай с лимон, много помагаИли само лимон яж.
^Аз пих чай с лимон, не обичам чай ама пих и пак няма файда..мен най вече хремата ме мъчи![]()
на мен за хремата ми помогна Умкалор - това е билков продукт под формата на капки, които се разтварят във вода. Но ако си в чужбина няма да го намериш под това име. Виж в нета го потърси как ще ти излезне името му на латинициа. Четох някъде, че го продават в Европа и в Германия били луднали по него, но не помня със сигурност името под което го продават там, май беше умкалоабо или нещо такова... Успех с хремата![]()