.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мхм.. и аз не виждам смисъл да протестират за 1 ден Да се протестира за нещо важно , да разбирам ама за това.. При положение , че 90% от тях не ходят на училище или не им пречи да си вземат бележка като толкова не им се ходи на даскало ..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    А да питам, понеже ми писна от n на брой безсмислени теми, няма ли да бъде създадена една група във Fb за промяна в образователната система ? Защото промяна трябва да има и всички го знаем. Вместо това се занимаваме с глупости за +-5 дена. Тъпо е.
    става дума за 1 ден...за 1
    и разлигавените дришльовци още малко политически преврати ще правят
    Искаме увеличение на ваканцията до 10 януари,ако не си разбрал,а защо чиастачите да могат да протестират,фермерите да могат да протестират,а ние не ?!

Фен Аватара на wildheart
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    А да питам, понеже ми писна от n на брой безсмислени теми, няма ли да бъде създадена една група във Fb за промяна в образователната система ? Защото промяна трябва да има и всички го знаем. Вместо това се занимаваме с глупости за +-5 дена. Тъпо е.
    Искаме увеличение на ваканцията до 10 януари,ако не си разбрал,а защо чиастачите да могат да протестират,фермерите да могат да протестират,а ние не ?!
    Защото чистачите, фермерите, лекарите извършват отговорна работа и имат право да поискат по-високи заплати или някакви реформи..
    Пък на вас образованието ви е безплатно и от вас се иска да ходите на училище, защото трябва да се образовате, вие сте бъдещето на България ! Пък като не искате, не отивайте на 3ти на училище, това показва, че ви е все едно за него, бягайте си и други дни... нямам нище против, един ден много от вас ще са ми конкуренти за влизане в някое добро ВУЗ и много от тях ще ги победя, защото съм ходил на училище, следял съм си уроците и съм се погрижил за бъдещето си.
    Пък дайте ако искате направо да не ходим въобще на училище, нека да почнем да си бачкаме като продавачки и шофьори на тирове (макар че и за 2те професии пак трябва да имаш поне някакво образование)...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Burn94
    Вземете се погледнете отстрани бе хора. Всеки се оплаква колко зле ни била държавата и на какъв хал сме ... обаче сега като се организирахме поне един път за нещо та да не ни намилат "почвите" в автобуса на връщане/отиване към даскало колко зле сме били и как за нищо не ставаме , точно когато успяхме да се организираме за нещо и всички почнаха: - Оле колко сте зле. - Мале за кво протестирате?! и т.н. Ами не е правилно устроена образователната система на жаргон "много яко е в гъза".
    Всички почнаха с "Оле колко сте зле", защото протестирате за нещо напълно безсмислено. Протести се правят, когато има сериозни причини и добър замисъл за тях, а не просто защото на Драган, Петкан и още 20 човека им хрумнало, че ваканцията им е малка... Зимната ваканция всяка година е еднакъв брой дни. Разликата е там, че миналата година примерно 3-ти се падаше в Неделя и затова сте били на училище на 4-ти - Понеделник, а тая година 2-ри е Неделя, 3-ти - Понеделник... Много ясно че ще ви пуснат на училище от началото на седмицата, а не от Сряда или Четвъртък... Да не говорим, че доводите на половината от протестиращите са "Ами не можем да изтрезнеем толкова бързо", "Ами искаме малко повече време за купончета" и прочие... е кой ще ви удължи ваканцията в такъв случай? Ако наистина искате да се организирате и да постигнете нещо протестирайте за нещо смислено като например реформа в образователната система. Всички се оплаквате колко ви е труден материала, как не можете да смогнете да научите... ами ето ви една добра кауза за протест

А фермерите и учителите протестират, защото имат реални причини за това. На едните заплатите са им ниски, а на другите им изкупуват продукцията на безценица... а при вас къде е проблема?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от wildheart
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Защото чистачите, фермерите, лекарите извършват отговорна работа и имат право да поискат по-високи заплати или някакви реформи..
    Пък на вас образованието ви е безплатно и от вас се иска да ходите на училище, защото трябва да се образовате, вие сте бъдещето на България ! Пък като не искате, не отивайте на 3ти на училище, това показва, че ви е все едно за него, бягайте си и други дни... нямам нище против, един ден много от вас ще са ми конкуренти за влизане в някое добро ВУЗ и много от тях ще ги победя, защото съм ходил на училище, следял съм си уроците и съм се погрижил за бъдещето си.
    Пък дайте ако искате направо да не ходим въобще на училище, нека да почнем да си бачкаме като продавачки и шофьори на тирове (макар че и за 2те професии пак трябва да имаш поне някакво образование)...
    Това е хубаво, че си сериозен и ходиш редовно на училище и това, че протеста е смешен..така си е. Но не съм съгласен с няколко неща.
    Да бягаш от даскало, не е кой знай, какво провинение и грях, независимо дали е било заради стачката или по принцип. Все пак да ти стане по интересен живота неможе някой път без да избягаш или да изкараш двойка, защото предната вечер сте се напили с приятели, направили сте си купона и не си могъл да си научиш
    Хубаво е че си оптимист и че вярваш, че ще влезеш (сигурен съм, че ще станеш студент) ама хората са казали "голям залък лапни , голяма дума не казвай". Никога не знаеш какво ще ти поднесе живота. И вече конкуренция във вузовете почти няма, освен в медицинските, което според мен далеч не се дължи на това, че повечето ученици бягали и не били редовни изкарвали двойки и не им се ходело на даскало, правили протести и т.н.т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си