.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: HELP ME

Hybrid View

HELP ME

Много харесвам едно момче и той мен ,но не знам как да го обесня точно.Постояно се прави на недостъпен и на интересен.Чувала съм ,че си прави много свалки с момичетата ,но когата аз съм там не прави абсолютно нищо.Какво да правя с него?
    лс

Супер фен
    Нищо не прави. Може би има нещо вярно в това, че си пада женкар. Но имай предвид, че хората често са злонамерени и има вероятност слуховете да не са съвсем реални и да се пускат с цел да му навредят.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен
    Абее най-добре не слушай другите, а си прецени сама.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Абее най-добре не слушай другите, а си прецени сама.
    +1

Голям фен Аватара на akinom
    Bсяко момче, без значение колко е притеснително.. ще намери начин да ти покаже че те харесва!
    Бъди внимателна и следи знаците, само ги СЛЕДИ, не си СЪЧИНЯВАЙ и не се вкарвай във филми, може и да не те харесва... ще се повторя, но.. наситина ако изпитва нещо към теб ще намери начин да го покаже, в противен случей, да си гледа работата- зарязвай го ;д
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Явно не те харесва особено щом се прави на недостъпен и интересен.Според мен не е присъщо за момче да се държи така към момиче което харесва.Но всеки си има свой виждания и стандарти никога не може да знаеш какво си мисли! Най-хубаво е да изчакаш нали той трябва да поеме инициативата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си