- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малък проблем
Така влязох в нов клас и всички са големи пичове.До тук добре обаче има едно момче което да кажем че ми е приятел обаче постояно ме удря за щяло и нещяло...Но не да кажеш че удря само мене а удря и мои съученици които са му приятели.Да кажеш че удря леко добре ама той удря със сила всеедно няма къде да си излее енергията и я излива върху нас съочениците си.Кажете кво да прая защото вече започвам да се изнервям![]()
Кажи му да се запише на някой боен спорт да се успокои малко. Повечето такива хора от детството ми дето ме террореха (като малък) бяха със семейни проблемиJust sayin'
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Виж сега аз не искам да го бия.Ако искам още сега ще стане на пихтия ама не е в това въпроса искам по нормалния начин да спре.Но ако продължава може да се стигне до бой (аз няма да го бия)Първоначално написано от fcukz
сливи ли имаш в устата?![]()
споко и на тех че им дойде времето![]()
Виж сега, ако си момиче и той те удря, това е НЕДОПУСТИМО !! Просто no comment. Ако обаче си момче ( което е по - вероятно ) просто го извикай на страна и му кажи че не ти е приятно да го прави, ако толкова иска да покаже привързаността си към теб, измислете си поздрав![]()
![]()
:P :P :P
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
съОченици![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
изобщо не мога да схвана кое би те накарало да си помислиш, че е момиче...Първоначално написано от suNnykaty96
не прочете ли к'во е написал![]()