.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

какво мислите?

Ходя с едно момиче от 3 седмици ии преди 2 дни когато я изпратих като я целунах я хванах за задника и тя започна да ме целува като луда вчера когато я изпратих пак направих същото но тя се дръпна.. на мен ми стана кофти от тва щото е сп гадно да опита6 да направиш не6то а човека да не го иска... и след това тя ме пита по телефона защо се намръщих и аз и обясних и тя каза " Вече не ми пука не си първият който го прави.." казах и защо се дръпна тогава.. и тя каза че било просто рефлекс.. ии се чудя дали да пипам там какво мислите?

м/д аз съм на 17 а тя е на 16 ... всеки ден се виждам с нея т.е всяка вечер откакто ходим не сме пропускали и 1 ден да излезем.. заедно сме по 4/5 часа на ден дори и в даскало се виждаме..

според мен може и да се е обидила защото аз съм момиче и мога да ти кажа ,че няма да ми много приятно някой да побарва така все пак ходите от скоро! Затова я обгърни с повече ласки прегръщай я целувай я но не барай тук там все още и не повдигай повече тази тема пред нея докато тя не заговори за нея
    ss

Ако си стиснал силно мое си спукал някоя пъпка

Помислила е, че я имаш само за секса сигурно.
    Понякога момичетата реагираме по-бавно, или поне някои от нас.
    Примерно аз в даден момент не съм се обидила, обаче като се прибера в нас и осмисля случилото се, осъзнавам, че ситуацията е била супер обидна [;
    Вероятно тя те харесва, в момента в който си я целунал и си й хванал дупето, тя е реагирала първосигнално и се е оставила на емоцията; после може и да е поразсъждавала защо си я хванал точно там - според мен е много тъпо да обарваш някого, докато се целуваш с него, освен ако не ходите отдавна или не е 100% сигурно, че натискането ще прерасне в нещо друго. Това са си мои виждания и тя може и да ги споделя.

Вероятно е мислила по въпроса и се е почувствала тъпо постфактум. Аз на нейно място веднага съм щяла да ти махна ръчичките, но нвм.
    Сигурно затова на втория път ти е отблъснала ръцете, защото е решила, че я имаш само за секса.

Не я пипай повече там по-добре.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз още първия ден когато трагнах с приятелката ми,я барнах без да искам за ГЪРДАТА и такъв се сепнах и викам опаа сори .. тя нищо не каза..
    Иначе по темата Нищо лошо не е станало,щом е свикнала,даваи

Вече не ми пука не си първият който го прави
    Тъпо изказване според мен ..На оборотна се прави.

П.С-Абе барай си я

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Според мен не е нищо обидно,но пък момичето може да е помислило,че искаш секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си