.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Фен
    Град
    russe

за момчетата - какви момичета харесвате?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Никакви.. Гей съм

ТЪРСАЧКА
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Всеки ще ти даде различен отговор.

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Всеки ще ти даде различен отговор.
    точно за това питам - итересно ми е!

Град
    Пловдив
    Сега ще ти кажа моя идеал за момиче. Като за начало да започнем от външния вид. Без него няма как да минеш. Това е твоята опаковка, която или ще заинтригува или ще отблъсне момчетата. С килограмите трябва да се бориш, ако е нужно, с природните ти дадености няма как. Трябва да се обличаш нормално където трябва и предизвикателно където може, но не трябва да прекаляваш. Гледай момичетата, които се котират и се води по тях. Грима е задължителен. Може да е много малко и съвсем забележим като един гланц и една спирала или молив, но това показва, че държиш на външния си вид. Добре е на носиш токчета. Не постоянно разбира се, но когато държиш да си красива е важни. Трябва да се грижиш за косата си. Момчетата гледат това. Най-малкото да е винаги чиста и сресана. Аз харесвам нежни, мили и скромни момичета и те се котират доста. Нахаканите кучки дето се държат така с теб все едно ще те набият. Както едно момиче търси силно момче, което да ги пази и закриля. Така и момчетата търсят скромни и нежни момичета, което да пазят и закрилят. Не е много добре да плямпотиш постоянно. По-добре слушай повече и попивай. Желателно е да не скриваш емоциите си. Когато ти е смешно на някоя мъжка простотия се смей на воля. Това прави добро впечатление и вдига самоувереността на момчетата. Не бъди прекалено лесна. Не му се хвърляй на врата на второто изречение, но и на прекалявай с недостъпността. Трябва да намериш златната граница. Ако се правиш прекалено много на недостъпна момчето може да се откаже бързо дори и да не е изгубило интерес. И най-важното - опознавай човека, който ти обръща внимание. Може да ти допадне повече отколкото очакваш. Не чакай принца на бял кон - понякога идва само коня...

Дебели, брадясали, миришещи на зеле. Както бе казано, всеки си има вкус. Аз например, не съм съгласен с някои от нещата, които NeRoX е написал, например хем да е гримирана, с токчета, хем да е мила и скромна...нз, аз поне такава не съм виждал.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Нормални
    Азис - Хоп [music]

Естествени !!

Търся момиче,привлекателно,добри чко,с хубава усмивка,момиче което винаги да ме обича,да си мисли за мен ,да ме търси.....

Сега сериозно...

Всяко мочме гледа първо дали е красива в лице,дупе,гърди ,слаба ли е ,с хубаво тяло и т.н.Имаш ли това ще си мн харесвана.

Аз както и повечето мЪжки е това което харесваме.Но освен това ми харесва момичето да има характер до толкова че да ме нерви за да подържа интереса и интригата, а не да ми мълчи кат зубарка пред контрлно....

Хубаво момиче и добър характер.

Не от онези злобарки които се подиграват и се мислят за голямото добро утро.

Град
    Бургас
    Да може да готви, пере, шие, да ходи до магазина за бира и по възможност да не говори.
    Same shit,different day .

Град
    Плевен
    Момчетата НЕ харесват момичета...използват ги
    и колкото повече момичета го разберат..по добре.

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Не, просто ти си грозна и никой не те иска за дълго.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    Не, просто ти си грозна и никой не те иска за дълго.
    аз грозна ли ??
    ако ме видиш няма да мислиш така със сигурност...
    отивай да спиш и да не станеш повече.

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

хресвм земни момичет , които не с префантирани като няква кифла. да е естествена външността няма толкова знчение
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Предимно естествени ... Красотата също е важна - все пак първо трябва да ми хареса едно момиче. Не искам гримирани манекенки, а едно нормално, красиво и възпитано момиче, с което да мога да си говоря нормално

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    аз грозна ли ??
    ако ме видиш няма да мислиш така със сигурност...
    отивай да спиш и да не станеш повече.
    Pic or it didn`t happen

Иначе светлоока брюнетка около метър и шийсет и пет е способна да ме накара да изпълня всичко на тоя свят Чашка С е предимство

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Това,че теб са те използвали не означава,че всички момичета ги използват

ПТ: харесвам земни момичета....не някви със самочувствие до небесата и без покритие(въздух под налягане) или кифли и всякакъв вид курви

Момичета и жени високи 1.70-1.78 ми харесват
    като Анелия от Пайнер.
    защото съм 1.82 няма да тръгна с някои жудже 1.65 я.
    Харесвам червенокоси.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    не съм съгласен с някои от нещата, които NeRoX е написал, например хем да е гримирана, с токчета, хем да е мила и скромна...нз, аз поне такава не съм виждал.
    Наистина не си виждал явно. Има доста такива напоследък. Имам странното чувство, че напоследък нещата малко започват да си идват по мястото. Може би и защото пораснах... Има зли кучки, които не приличат на нищо и пак имат самочувствието. Има и доста точни и пекани момичета, които държат на външния си вид. За такива говоря...

Всички вече разбрахме, че си грозничка и някой батко се е поизгаврил грубичко с теб. Вече не си интересна... Пробвай да станеш лесбийка. Може и да ти помогне.

Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    не съм съгласен с някои от нещата, които NeRoX е написал, например хем да е гримирана, с токчета, хем да е мила и скромна...нз, аз поне такава не съм виждал.
    Наистина не си виждал явно. Има доста такива напоследък. Имам странното чувство, че напоследък нещата малко започват да си идват по мястото. Може би и защото пораснах... Има зли кучки, които не приличат на нищо и пак имат самочувствието. Има и доста точни и пекани момичета, които държат на външния си вид. За такива говоря...
    Е вероятно има. За грозните, отворени съм съгласен. Наистина ги има и е мега смешно да ги гледаш. Само че, според мен не е необходимо да е на токчета, за да "държи на външния си вид". Това имах предвид.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Milen0v
    Всяко мочме гледа първо дали е красива в лице,дупе,гърди ,слаба ли е ,с хубаво тяло и т.н.Имаш ли това ще си мн харесвана.

Аз както и повечето мЪжки е това което харесваме.Но освен това ми харесва момичето да има характер до толкова че да ме нерви за да подържа интереса и интригата, а не да ми мълчи кат зубарка пред контрлно....
    Евала, най-после някой да харесва различно от срамежливите и добрички лигли. Цялата тръпка се губи, защото нещата стават предсказуеми с прекалено добрите момичета.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

Евала, най-после някой да харесва различно от срамежливите и добрички лигли. Цялата тръпка се губи, защото нещата стават предсказуеми с прекалено добрите момичета.
    Повярвай ми, малко мъже искат жената да е водещата в една връзка. И малко мъже искат да гледат копие на себе си в една връзка, а по някога и по-добро от тях. Такива връзки в повечето случаи са обречени. Всеки един мъж иска да има слабо момиче до себе си, което да защитава и по този начин да се чувства по-силен самия той. Ако си достатъчно голяма ще ме разбереш. Ако не си, навярно ще ти стане смешно, но такава е истината...

Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

Повярвай ми, малко мъже искат жената да е водещата в една връзка. И малко мъже искат да гледат копие на себе си в една връзка, а по някога и по-добро от тях. Такива връзки в повечето случаи са обречени. Всеки един мъж иска да има слабо момиче до себе си, което да защитава и по този начин да се чувства по-силен самия той. Ако си достатъчно голяма ще ме разбереш. Ако не си, навярно ще ти стане смешно, но такава е истината...
    Не е много точно. Аз примерно искам тя да ми е равна. Не искам да е или по-точно да се мисли за по-"велика" от мен, но в същото и не искам да е някаква мишка, която само да разчита на мен за всичко. Не искам да по-характер като мен, защото това ще е по-скоро мастурбация, все едно съм гадже със себе си. Искам да горе-долу различна от мен, което не е трудно, щото съм уникат, но искам да ми е равна и тя да го възприема така. Не искам просто п***а или гъз, с извинение, не искам парцалена кукла, каквито са повечето, искам партньор, искам един вид "съотборничка" в живота. Малко съм старомоден или романтик, защото аз вярвам в израза "аз и нея срещу света".
    PS: Знам, жалък съм, добре, че отдавна не ми пука!

Аз нямам точно определен тип,просто ако ми се хареса момичето.Иначе мога да изброя доста типове които не харесвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си