- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми ходи с най-добрата ми приятелка
Гаджето ми ходи с най-добрата ми приятелка..какво да правя![]()
![]()
И това тука ли трябваше да го постнеш![]()
еми не ама... убърках се..Първоначално написано от pionka97
Казваш,че ти е гадже-това означава че сте заедно.
А казваш че ходи с най-добрата ти приятелка-значи ходи и с двете.
Боже мой,деца!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ти по колко теми ще пускаш !?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=375114
направете тройка
Путките да мрът
Do a barrel roll!
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Гадже, а с най-добрата ти приятелка.. Най-добра приятелка, а с гаджето ти.. Да ви имам разбиранията..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Стига,че ми стана смешно![]()
...
Питай го дали му се прави тройка.
Супер идея, бтв .Първоначално написано от SuNsEt
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какъв ще е отговора според теб ? "Пффф..ти луда ли си тройка да правя"Първоначално написано от SuNsEt
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ми.... според теб какво може да направиш?!?! От това, което си написала аз разбирам следното- нямаш гадже, нямаш и приятелка. Следователно трябва да ги оставиш, не ти трябва такова гадже и определено това не може да се нарече най-добра приятелка.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Ние сме нинджи. Ще направим всичко възможно да ги разделим. Спокич.![]()