Добре.... здравейте, отдавна не съм влизал тук (1-2..3 години), помня, че голяма част от хората преди бяха... да кажем, "сърдити" и на въпрос зададен от друг регистриран, очакващ смислен отговор, те го затапваха по всякакви начини.. намираше се някой друг, който реално пишеше по темата, за което хората направи ли си труда да постнат проблема си, му бяха благодарни... Та така да не се отклонявам, направо да си кажа моя "бъг" ...
КЪМ ПРОБЛЕМА
Момче, на 16 години (не че има голямо значение)... не знам дали има определение за това, но не мога да "сваля" и едно момиче... смисъл не мога да се обвържа... всеки път (а те са много), когато харесам някоя, заговарям нали (не винаги, просто виждам, че няма шанс в някои случаи , всеки тр'я да си знае мярката все пак :Р ), запознаваме се и к'во... печеля един от многото ми, вече, приятели (не че лошо, супер си е даже, ама ....). С две думи - сприятелявам се с всяко момиче, с което се запозная с първоначална цел: обвързване... Не съм някъв сваляч, гъзарче и прочие... Нормален съм... Има известен шанс да имам страх от обвързване, в което като се замисля не съм много обеден :Р...
В темата не съм уточнявал много, очаквам повече въпроси от вас... Надявам се реално да има смисъл от отварянето на темата!