.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на fen7asy

въпросче ;дд

как едно момче може да ми докаже че ме обича о.О ;ддд.. налии всички казват ''не ми казвай че ме обичаш..доказвай ми" .. еррмм по кво да разбера че ми доказва ;дд... бтв тъпите мнения нали знайте кво да ги прайте ;дд ии ако ше ми се отваряте че има много други такива теми и въпроса е безсмислен.. просто не пишете ;дд
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Голям фен Аватара на akinom
    колко връждебно си настроена само..
    а по темата..
    ми все някакъв знак ще има.. ако се съмняваш за нещо сподели тук.. Знаци колкото искаш, стига да се вгледаш внимателно.. най- често срщаните са комплиментите, малките жестове ( държенето на ръката, галенето ) и т.н ..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

мерсии за мнението.. емм то кво няя да си враждебно настроен.. тоо тука няколко свестни останаха.. сичките гледат да са напраят на интересни и оригинални с безсмислените си простотии !

Супер фен
    На тъпа тема се пишат тъпи мнения. Логика.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    ето още един изключително умен потребител, който е отхвърлен от някого и си го избива тук ;ддд

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    ето още един изключително умен потребител, който е отхвърлен от някого и си го избива тук ;ддд
    По-скоро ти си отхвърлена, щото явно не се чувстваш достатъчно ценена и обичана, за да питаш как да ти докажат любовта си.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    По-скоро ти си отхвърлена, щото явно не се чувстваш достатъчно ценена и обичана, за да питаш как да ти докажат любовта си.
    явно.. ;ддддд

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Това го казват, защото има доста хора, които не знаят значението на "обичам те!".. повтарят го на всеки познат и си мислят че почти нищо не значи.
    А и в някой случаи не е важно толкова какво казваш, а какво правиш. Затова е това доказване.
    А за това как ще ти покаже, че те обича или ще ти се докаже, както ти си написала.. при всеки е различно. Както казаха преди мен важно е докосването, малките жестове.. а и самия начин по който те гледа момчето.. при някои момчета си личи по погледа какви са чувствата им..

п.п. Не знам за другите, но аз като го чуя това "Да ми докаже, че ме обича" си представям едва ли не, че момчето трябва да се бие с някого
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на Stotii
    Чакай че не схванах нещо... оплакваш се че някой ти е казал ОБИЧАМ ТЕ !???

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Чакай че не схванах нещо... оплакваш се че някой ти е казал ОБИЧАМ ТЕ !???
    + 1

Хаха, еми к'во няма да се оплаква. Т'ва не са думи-разменна монета и звучат тъпо от нечия уста, ако се повтарят непрекъснато или са изречени след кратък период ходене.

Да не говорим, че е трудно да повярваш на подобни думи ако няма на кво отгоре (не се ходили дълго, не се познавате, не си видял, че на другия му пука и т.н.)

Доказването за всеки си е индивидуално, за мен включва едно по-специално влюбено поведение, което поне за мен е непогрешимо и включва човекът да е готов на доста неща за теб, да е ентусиазиран при срещите ви, с готовност да желае да се видите, да е инициативен при проблеми, такива неща. Да се вижда известна отстъпчивост пред волята ти (казвам известна), съобразяване с желанията ти и т.н.
    Ии това, разбира се, умерено, колкото да се потвърди обичта.
    Не става дума за няк'ви прекалени изгъзици, въпреки че лично аз смятам, че след като любовта е сляпа, то за любимия си доста склонен да му изпълняваш прищевките.

И да, любов се доказва, аман от лаладжии..
    Просто не разбирам къде е иронията в случая. И далеч не се очакват огромни неща като влизане в боя и пр. от едно момче, а далеч по-простички неща. Малките жестове, както се вика [;

Нямат объркване..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си