.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Влюбих се в наи-добрата ми приятелка

Влюбих се в наи-добрата ми приятелка. С нея се познаваме от 10 години. Има ми голямо доверие със сигурност, защото сме правили доста работи. Страх ме е ако тръгнем и след това скъсаме да не прецакаме приятелството си. Кое е по-добре? - да си останем много добри приятели или да пробвам и да тръгнем?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За къде ще тръгвате? Стойте си.

Сериозно... не разваляй всичко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

+++

Ако тя те харесва по този начин, и мислиш че могат да се получат нещата, пробвайте. Това да ви дойде любовта от прияелството е най-силната любов
    Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    10 години са много време, от скоро ли е твоето увлечение?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ми товa чyвcтво e от cкоро(около 1 ceдмицa), но винaги cъм я хaрecвaл

Град
    Русе, Rousse
    От момента в който си я харесал, си спрял да бъдеш нейн приятел. Почти винаги така става, търсиш подходящия човек, а най накрая той се оказва човек, който си познавал дълги години. Приятелство между 2та пола на тази възраст няма
    Спорта пречи на цигарите :P

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от roshkors
    Приятелство между 2та пола на тази възраст няма
    Сериозно !?? И ти никога не си имал "просто приятелка" момиче с която да си наистина близък !?? Предполагам е така, щом изказваш такова мнение... пола няма значение 'що се отнася до приятелството

Нали сте приятели защо не и разкриеш какво чустваш и да я попиташ дали и тя изпитва нещо подобно ако е така може да се пробвате и щом сте приятели от толкова много време и все още не сте се скарали толкова жестоко че да не можете да се погледнете, то ако сте заедно като двойка и държанието ви не се промени може да имате хубава и дълготрайна връска Естествено ти решаваш, иначе успех

Супер фен
    Приятелство между 2та пола на тази възраст няма
    Подкрепям мнението. Зад всяко едно пирятелство на тая възраст се крие по малко любов.

Според мен трябва да изчакаш малко, защото понякога хормоните почват да бушуват и това може да е моментно увлечение и след време да изчезне. Ако чувствата не изчезнат щом сте близки може да и споделиш, че от известно време имаш по-силни чувства от приятелство. Има вероятност да бъде шокирана, но по-добре от колкото да се преструваш !

Супер фен
    Според мен ако чувствата са взаимни, нищо не ви пречи да опитате. Защо напременно трябва да си развалите отношенията ако се съберете, а след това скъсате? Може да продължите да си бъдете приятели, просто ще осъзнаете, че освен приятелство, друго между вас не може да има.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Ми тогава мисля да изчакам малко и да видя дали чувствста ще останат и ако е така ще и споделя

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Според мен ако чувствата са взаимни, нищо не ви пречи да опитате. Защо напременно трябва да си развалите отношенията ако се съберете, а след това скъсате? Може да продължите да си бъдете приятели, просто ще осъзнаете, че освен приятелство, друго между вас не може да има.
    Да. Брат ми например, след като скъса с дадено момиче, винаги си е запазвал приятелството. Така че, ако чувствата са взаимни - опитайте. Е, не е гаранция, че ще се получи, но пък не пречи да си останете отново приятели.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

+1
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си