.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: World of warcraft

World of warcraft

Здравейте на всички.Искам някой да ми помогне относно играта world of warcraft .преди около година не спирах да играя на нея,толкова ми беше интересна ,след което пкто ми се радвали и спрях.Сега съм с лаптоп и искам отново да я инсталирам,но не мога да се сетя какво и в каква последователност трябва да изтегля от замунда.ИИИИ междудругото искам да играя в безплатния сървър dragon fire...Моля да ми обясните как беше всичко това с тегленето и инсталирането.

Благодаря предварително !!

Фен Аватара на sli73r
    Град
    Sofia

Re: World of warcraft

Цитирай Първоначално написано от NatalieXristovaa
    Здравейте на всички.Искам някой да ми помогне относно играта world of warcraft .преди около година не спирах да играя на нея,толкова ми беше интересна ,след което пкто ми се радвали и спрях.Сега съм с лаптоп и искам отново да я инсталирам,но не мога да се сетя какво и в каква последователност трябва да изтегля от замунда.ИИИИ междудругото искам да играя в безплатния сървър dragon fire...Моля да ми обясните как беше всичко това с тегленето и инсталирането.

Благодаря предварително !!
    Значи в замундата отиваш и теглиш следните последователно:
    1.World Of Warcraft Първата
    2.World Of Warcraft The burning Cruside (WOW TBC)
    3.World Of Warcraft wrath of the lich king (WOW WOTLK)
    *Тази е най новата

После си намираш един файл след инсталацията мисля,че Config.wtf
    Взимаш настройките за реалма и саве и си готов.

World of warcraft

Коя е първата,че не можаах да разбера ??

Фен Аватара на sli73r
    Град
    Sofia

Re: World of warcraft

Цитирай Първоначално написано от NatalieXristovaa
    Коя е първата,че не можаах да разбера ??
    Просто пишеш World Of warcraft и гледаш World Of warcraft и я теглиш

World of warcraft

Мерси много.А нещо пачове или такива неща? и до кой пач трябва да имам за да играя в драгон файр?

Имам 2 съвета към теб.
    1. Въобще не я почвай отново имала си късмета да я откажеш веднъж, няма смисал пак да я почваш.
    2. Ако не послушаш съвер номер 1 ето съвет номер 2 . Не играй в Dragonfire, ако искаш да изпиташ удоволствието от играта ти препоръчвам http://www.gamer-district.com/ . Доста добър сървър хората си го поддържат и варви само нагоре. Как да си го настрош: в папка Data (ако не се лъжа така беше, не съм мн сигурен, поради факта, че успях да изтрия играта преди 3 месеца ) там има файл наречен realmlist. нещо си . Отваряш го с NotePad и в него изтриваш всичко и пишеш set realmlist wow.gamer-district.com . За да играеш в този сървар, както сигурен съм и във всеки друг, ти е нужен Patch 3.3.5 (за Dragonfire не съм много сигурен).
    http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
    "I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си