- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви очи искате да имате?
Аз имам номер 1, но много съм си мечтала да имам ужасно светло сини!
Очите са ми подобни на единицата,обаче искам да пробвам всякакъв вид цветни лещи и да видя как ми стоят др цветове включително и лилави лещи!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Моите са като 6, но ми се иска да са по-светли като на Дани Миноуг
http://www.youtube.com/watch?v=ZAkhgUboUMI
от известно време ми се налага да нося контактни лещи и наистина е много забавно да се видя с различен цвят на очите от естествения! имам 2 вида - едните са светло сиви и правят очите ми по-светли от колкото са,а другите сиво-зелени с кафяво по края,които подсилват естествения ми цвят
иначе съм пробвала всички възможни цветове, даже и с цвят на теменужка (страшни са) и като цяло за парти са супер,но за ежедневието залагам на естественото - т.е. прозрачни лещи
Аз имам като 1, но бих желала да имам като 5 или 6.
http://3.bp.blogspot.com/_iUBTzmbKVH...1%87%D0%B8.jpg такива искам.. синьо-зелени..![]()
иначе моите са.. на светлина светло кафеви,на тъмноо някви шоколадови ;дд
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не си само тиПървоначално написано от HotHeaded
И аз не ги харесвам
![]()
Мойте са подобни на номер 2 и винаги съм си ги харесвал много.Супер рядки са и много красиви,така че не бих ги сменил.Сините също са много красиви,но жалко,че се развалят най-лесно....
Първоначално написано от KumchoValcho
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Харесвам си мойте.![]()
На слънчева светлина са си сини, на моменти зеленикакви ;d, а в редки случеи сивеят. :P
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6151172_n.jpg
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
като номер 6, моите са си такива и си харесвам.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
моите са нещо като номер 2 , а като бебе имам снимки с най-синьо теменужените очи които съм виждала ... искам пакк ....
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Харесвам си моите - като на картинка номер 2 са.
преди исках кафяви![]()
ама вече се кефя на сините
![]()
Харесвам си моите (кафяви са) но ми харесват много и зелени..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Искам или много тъмносини като на 4, или по-светли, но ясносини като на 5. Моите са най-обикновените тъмнокафяви. И като бебе винаги съм била с кафяви. Скука.![]()
Харесвам си очите.. като 1 са горе долу.. ама попринцип ако бяха черни щеше да е много яко. хДД![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Първоначално написано от cherrygloss
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me