- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви очи искате да имате?
Първоначално написано от AniBG
Женско съм ;]
Искам точно такива:
http://wide-wallpaper.de/wallpapers/...jeskep/104.jpg
<333333333
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Моите са пъстри. Зелено- синкави.. и малко кафяво
имам очи като номер 6 , само малко по-тъмни , но пак са зелени![]()
моите си![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Аз си обожавам моите очи) Като номер 5 , дори малко по-светли.
Само дето очите на Анджелина Джоли в действителност са сини.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
И това наситено зелено е изключително рядко срещано.
Харесвам си очите,и то многоМоите са подобни на номер 2,обаче са ми в по-тъмнозелено
![]()
X.O.X.O :]
Моите са като 6 и си ми харесват .. но бих искала да са по-кристално сини![]()
Имам зелени очи и си ги харесвам.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Харесвам си кафевите очи.
Но също така харесвам кристално сините очи и зелените.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Големи, изразителни, топли кафяви очи. Номер 1.
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
аз си обожавам очите. променливи са, могат да бъдат и като 4 и като 5.
о мойте са като номер 2 ^^ много си ги харесвам, иначе номер 5 са уникалнитеее ..а на номер 6 ca като на бившия![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Моите са № 4. И изключително много си ги харесвам и си ги обичам!![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Моите са кафеви и си ги харесвам.
Харесвам също и сините очи,но не искам да имам,защото не биха ми отивали.Но много им се радвам...![]()
синьо-сиви като на татко
въпреки, че съм наследила очите на майка, които са уникално пъстри, не се оплаквам много
Моите са тези -- > http://prikachi.com/images/829/4197829C.jpg
Но .. на номер 5 < 333 Много харессвамм синии оочи .. както и зелени .. ии чеерни <3 .. но пъкк и моите си харесвам : )
П.П Съжалявам за гадното качество, но ... ;хх
Очите са ми подобни на единицата,обаче искам да пробвам всякакъв вид цветни лещи и да видя как ми стоят др цветове включително и лилави лещи!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn