.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Счетоводство

Искам да ви питам, как трябва да се учи по счетоводство? Знам, че нещата трябва да се разбират, а не да се зубрят, естествено....но уж чета урока, гледам сметките, задачите...и не се получава.

Град
    TaM..
    Не знам защо не ти се получа.
    Пробвай със слушане в час . Това дава резултата при 98% от хората , ама трябва да се слуша внимателно , а не да се блее през прозореца или да си лафиш с другарчетата.

ОК, мерси за отговора.
    Някой друг да каже как учи по този предмет?

Освен това че трябва да внимаваш в час, може и да си пререшаваш задачите вкъщи. Учебника ти ако не е описан с примери може и да не ти послужи много голяма работа. Винаги трябва сметкоплана да ти е под ръка

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ами четеш операциите там смисъл теорията и гледаш ккави задачи сте решавали и така..отделно да учиш сметките..трудно е малко
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Не знам защо не ти се получа.
    Пробвай със слушане в час . Това дава резултата при 98% от хората , ама трябва да се слуша внимателно , а не да се блее през прозореца или да си лафиш с другарчетата.

Супер фен Аватара на Stotii
    Специално на мен счетоводството ми е адски лесно, и е един от малкото предмети в които наистина се старая да слушам какво приказва госпожата. Когато я слушам нещата ги разбирам и засега имам 6,6,5 при нея, при положение че нямам учебник и в нас не отварям тетрадките по този предмет... Както казаха по горе.... СЛУШАЙ В ЧАСА и ако имаш пипи, проблема ти е решен

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Няма какво да си учиш или четеш урока Просто слушай в час и си погледни задачите ,няма как да не ги разбереш , не са толкова трудни Просто като ги разбереш се иска постояннство , защото всичко е навързано .. и веднъж разбереш ли го , после ще ти е лесно :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си