.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Новогодишно парти...

Здравейте!
    Понеже наближават празниците (а именно Коледа и Нова година), имам нужда от малко идеи.
    С няколко от приятелите ми искаме да си направим новогодишно парти. Ще ми се да е весело и да сме в приятна обстановка.
    Каква храна да предложа? (за напитките е ясно ) Как да декорирам къщата?... ей такива дребни нещица,които имат особено значение.

Благодаря предварително

Повече от фен
    те тея 3 дребнички нещица са твоето "парти"
    Speed 3 Axela

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Поръчайте си пица, китайско или нещо друго... сложи гирлянди там.. снежинки разни

Много възможности имаш Зависи какво предпочитате

anonymous546178
    Guest
    музичка осигори, гирлянди, елха, бенгалски огън иии скрий всичко ценнно

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ако сте много кафеви на тия гирлянди най-много некой да се обеси...

иначе се съмнявам да е много по-различно от всички останали подобни събирания, най-много да има некоя друга бомба

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Поръчайте си пица, китайско или нещо друго... сложи гирлянди там.. снежинки разни

Много възможности имаш Зависи какво предпочитате
    за да стане още по-яко партито, викни повече Снежанки за пиене вземи слаби алкохоли, за да няма къса и безпаметна нощ.. алка зелцер за сутринта, активен въглен, айрян, сок от кисело зеле.. (в случай, че искаш силни алкохоли).. ядене - яко мазнотия, за да не те хваща алко'ола...

всичко, споменато досега, няма никакво значение - важна е компанията

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Пример може да се разберете, от теб да е баницата с късмети, от друг питката. Когато аз се събирам с приятели за нова година така правим, все пак тоя човек не може да направи всичко за 1 ден и да го улесним по някакъв начин, някой прави пита, друг баница, трети носи баклавата, която се яде на 2 януари..
    Иначе на такива мероприятия има салата(руска, млечна, шопска), пържоли, кюфтета, кебабчета, пилешко, картофи и такива работи.
    Украсата да е типична коледна.. няма какво да се престараваш.
    Напитките, наистина да не са толкова силни или ако ще са силни в по-малко количество, че после няма да помните новата година, което е кофти малко..
    Вафла..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си