- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бест Френд...
Преди и двамата бяхме некви луди глави, кефихме се на едни и същи неща, един и същ вид музика слушахме, абе бяхме като братя, (даже аз му бях единствения приятел, тъй като всички други го мразеха) ако единия изпаднеше в някаква ситуация, другия винаги помагаше. Харесвах едно момиче от класа ми. Нищо пак си останахме приятели с него, ама постепенно тръгнах само на момичето да обръщам внимание и каквото кажеше тя и аз бях на същото мнение. Стигна се до там, че и говореше с мен пред приятеля ми и казваше, че има много скапана коса и аз се съгласих... тя пак говореше за него и аз пак се съгласявах, той всичко чуваше, изобщо пренебрегвах го заради това момиче (в продължение на месец някъде). Спря да ми говори, в същото време момичето много почна да се прави на капризна и се скарахме, в фейсбука само си пишеше какъв съм идиот... Тогава беше Неделя, на понеделник си казах, че ще се сдобря с приятеля ми, ама го нямаше на училище, айде вторник ще му се извиня, ама и тогава го нямаше... мина цяла седмица и го нямаше. На следващия понеделник дойде, ама не същия... беше се обръснал с камофлажни панталони, кубинки.. абе сещате се... скинар... Питах го що е направил така, ама ми каза да си гледам работата. От тогава нямаме нищо, общо той вече харесва други неща слуша друга музика и няма за какво да си лафим,... Чудя се какво да му кажа, за да го убедя пак да си стане такъв като преди. Защото явно се е променил "на сила" така да се каже...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Не се сърди, ама ако трябва да бъда честна, си постъпил адски гадно с приятеля си. Как може, при положение, че си бил ЕДИНСТВЕНИЯ му приятел така да го прецакаш.... и то за какво ? За една капризна кифла, ето за това. Веднага щом е почнала да говори така за приятеля ти, особено пред него, ти е трябвало да се сетиш че е много вероятно по - късно да постъпи и с теб по същия начин. Както и де е, по въпроса как да оправиш нещата - знай, че човек неможе да си смени току така визията и характера си. Най - вероятно това е защитна реакция, тоест иска да покаже че вече не иска да има нищо общо с теб. Виж, нещата няма да се оправят много лесно, но определено имаш шанс и трябва да опиташ. Отначало той сигурно ще ти отговаря едносрично, или воъбще няма да го прави. Но не се отказвай - най-малко, може да си приказвате за общи работи като училише например. И така постепенно, той ще разбере, че наистина съжаляваш и искаш отново да бъдете приятели и ще ти прости ( а ти трябва да му се извиниш де, както сам се сещаш ) Айде, оправяйте се и друг път не допускайте такива глупости да застанат между вас и да пречат на приятелството ви![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Много ти благодаря за съвета. Наистина много глупаво постъпих, а и ще направя всичко необходимо пак да се сприятелим!
Ти си виновния в случая. Първо го предаваш така брутално, после и му търсиш сметка как изглежда? Разбери, след като веднъж си направил така, пак ще го направиш (поне в очите на приятеля ти). Няма как да се сдобрите или поне никога няма да е същото.
Не съм го предавал, единственото, че бях достатъчно тъп да не спазя правилото "приятели пред момичета"
Ти и единствено ти си виновен. Бил си му единственият приятел и си прецакал така горкото момче.Нямаш абсолютно никакво право да му търсиш сметка за това как изглежда. Извини му се, кажи му, че съжеляваш, пък оттам нататък ще видиш как ще я бъде.
![]()
"Стигна се до там, че и говореше с мен пред приятеля ми и казваше, че има много скапана коса и аз се съгласих... тя пак говореше за него и аз пак се съгласявах, той всичко чуваше, изобщо пренебрегвах го заради това момиче (в продължение на месец някъде)."Първоначално написано от Spikeey
Я си помисли пак.
:/ бе кво тръгвам и аз да се залъгвам, предал съм го и то много гадно :/Първоначално написано от WaterLilly
Кофти си постъпил с него и е в правото си да ти се сърди и да не ти говори. И аз да бях, и аз щях да се засегна - нормално, един единствен приятел да имам и в 1 момент той се обръща срещу мен заради трети човек... Опитай да поговориш с него и да му се извиниш. Вие сте момчета и си имате някакъв език за разбиране - обесни му, че си сбъркал, че съжаляваш и че искаш отново да сте приятели. В началото сигурно ще е трудно и той най-вероятно няма да ти се довери отново веднага, но пък ако наистина сте били толкова добри приятели вярвам че с времето ще се оправите![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Абе просто му кажи, че осъзнаваш, че си се държал като задник, че не си бил прав, сгрешил си и съжаляваш, но не очаквай да ти прости.
ти кво очакваше смешник като теб момиче да хареса ли??![]()
![]()
![]()
оооооо ненене ще умра от смяхх тая вечер
![]()
d със сигурност и изглеждаш ужасно!
музики, дрехи... детски работи .личи че не си на повече от 14![]()
айде
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
глупак
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Момче съм. И съм по-голям от теб. Нима не си спомняш кой съм? Ебати паметта имаш честно.Първоначално написано от xKiFlA
И със сигурност не си ме виждала така, че ходи си прави ножици с лесбо приятелките ти.
Да не знам дали знаеш, но когато хора имат общи интереси като музика, дрехи и т.н. са по близки![]()
Божеее, Божее..тоя коментар ме разби!!!Първоначално написано от xKiFlA
На темата: Държал си се супер тъпо, гадно, смотано иии ..абе не си се усетил според мен. Явно си я харесал толкова много, че механично си започнал да отговаряш и да казваш "съгласен съм". Аз ако бях на него щях искрено да ти кажа в очите да си "вариш на майната" и да си търся друг приятел..но понеже аз не съм той..не е късно. Кажи, че си се държал супер тъпо, че няма да се повтори и ако трябва ще му кажеш, че ако още един път така направиш вече се приемат удар-два без да отговаряш. Но не очаквай много..такова нещо винаги остава..и най-вероятно няма да е същото. Успех ти пожелавам.
Хайде... човека разбра, стига сте му повтаряли едно и също..
Who's next!
Първоначално написано от Force_bladeR
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Какво стана ? Опита ли се да поговориш с него ?
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Да, извиних му се и му казах, че повече няма да го предавам ( и подоробности които няма да казвам)и се сдобрихме
![]()
е яко,ко ? Сега си имаш приятел скинар![]()
![]()
НищоПървоначално написано от CoNviCt
нали пак ми е приятел
![]()
подложи приятелството му на проверка,признай му че си циганин![]()
![]()
Еми бате...и аз бих те отсвирил да ти кажа...
никак не одобрявам путкопоклонничеството...
пс- смърт за к'урвите![]()
ппс- прочетох темата диагонално....пича не е корав!![]()
аз да съм на него...такава майна ше ти тегля, че нема да ти се верва xD
трябва да осъзнаваш, че деянието ти е много тегаво...имай го предвид xD
айде успех![]()
стига с чуденките - иди се гръмни... bros b4 hoes! Като вървиш зад задника на приятелката си и й се връзваш.. сорка, това, което можеше да направиш преди е да не слушаш оная пача..Първоначално написано от Spikeey
Браво, радвам се за вас. Сега е важно оттук нататък повече да не се предавате или карате по-сериозно, защото не се знае дали пак ще имате тази уникална възможност отново да се сдобрите. Явно сте наистина добри приятели, затова се постарайте да запазите приятелството си колкото се може по-дълго.Първоначално написано от Spikeey
![]()
![]()
![]()
Ти пък кво се обаждаш ма смешко ти си няква като оная дето викала че имал скапана коса.Ти не си по различна от нея, кво се правиш на много интересна и забавна.Стой пред огледалото с часове и се гримирвай там не се обаждай тука кифла с мармалад такаваПървоначално написано от xKiFlA
![]()