.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Съвет

Съвет

Харесвам едно момче и той твърди ,че ме харесва но защо постояно ме отбягва и се прави на недостъпен.Но аз искам нещо повече с него и постояно го търся.Преди той се държеше доста добре с мен ,но сега постояно ме отбягва .Немога да го разбера. Какво да правя?
    лс

Спри да го търсиш,ако проявява желание сам ще дотичка при теб

Голям фен Аватара на akinom
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=375093 ??
    Хмм... наистина колко еднакви теми ще правиш

А по темата: ами... щом казваш, че те харесва чакай да ти кажа не .. знам... ако има чувства все някога ще си проличи

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    МайнаTown
    сигурно го е срам

Утре е националния ден на целувката :* ! Ако не зарадваш с тази новина никого, няма да ти върви в тия работи 7 години Теста е проверен докрай от личен опит! След 4 дни някой ще ти се докаже в любов, някой който наистина те обича! Ако ти скъсаш веригите винаги ще бъдеш неудачник!Изпрати това съобщение на 18 човека и утре до 12 часа ще ти се случи нещо страхотно!!!

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от Jus7er
    Утре е националния ден на целувката :* ! Ако не зарадваш с тази новина никого, няма да ти върви в тия работи 7 години Теста е проверен докрай от личен опит! След 4 дни някой ще ти се докаже в любов, някой който наистина те обича! Ако ти скъсаш веригите винаги ще бъдеш неудачник!Изпрати това съобщение на 18 човека и утре до 12 часа ще ти се случи нещо страхотно!!!
    Я къш бе спамер/ка

По Темата: Кажи му директно- Искаш или не ,, ако се съгласи ок, ако не "ти губиш и чао". Ако те харесва и се е правил на недостъпен просто, след такова чао ще ти дотича на вратата ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си