Никога не съм мислел ще ми се наложи да пиша тема, но ето, че дойде и моя ред... а ето и историята ми.
Всичко започна преди няколко години, след кандидатсване след 7 клас. Попаднах на клас с идиоти и няколко изключения. Едно от тези изключения е момичето, което мисля, че обичам по някакъв начин от доста време насам. От начало не сме си обръщали никакво внимание, но с течение на времето се сближихме доста, не изпитвах нищо към нея дълго време. След изминаването на няколко години разбрах що за човек е, започнах да забелязвам какво обича и тнт. Постепенно това момиче ми взе акъла, характера и е страхотен, изключително забавна и умна, добродушна и тнт. Просто тя запълва това което на мен ми липсва. Винаги съм бил хладнокръвен в решенията си, непукист съм, забавлявам я с простотиите си. Казва, че съм и най-добрият приятел, а не осъзнава колко всъщност ме боли от тези думи. В очите и аз съм почти безчувствен, непукист и най-добър приятел, който не обича да споделя. Усеща кога лъжа, че съм добре, знае кога ми има нещо или ме тревожи нещо. Не казвам, че е много хубава, а просто симпатична, всъщност незнам какво ме привлича в нея.
Един ден обаче след малко скарване и сдобряване, взе ,че ми се разплака малко се разчувства и ми каза някои неща. Та реших, че момента е удобен да и кажа какви са ми чувствата към нея. Така тя ми каза, че ме обичала като приятел. След което аз и казах, че между нас приятелство няма от както съм започнал да изпитвам нещо към нея. Стана и много гадно, но го прие за момента. Забеляза, че започвам да се отдалечавам от нея, да не говоря толкова с нея, въпреки, че сме от един клас. Спрях да излизам с нея, да я търся и тнт. Просто в момента се чувствам адски кофти и незнам как да постъпя. Винаги съм знаел, че приятелсвто между момче и момиче няма. В даскало си говорим, забавляваме се, но се стремя да не се виждам с нея извън даскало. Имаме да учим заедно още 1 година след коет мисля да не се виждаме, но това време ме убива. Мога да ходя с бол момичета, но не и с нея. Помисля ли си за момиче, първото за което се сещам е тя и някак си не искам да допусна друго момиче до себе освен нея. Незнам какво да правя много ми е кофти, посъветвайте ме как да постъпя. А на нея също и е гадно и не иска да приеме това което и казвам.
Просто ще чакам съвети, как да си я избия от главата.