Цитирай Първоначално написано от LipSy
Не знам защо, но мисля, че за сега не е излязва някаква специална прическа на мода! На топираните коси им мина малко модата, на къдревите от отдавна...Ами аз като гледам много се изправят в днешно време, ама за прическа...не знам!
Не е имало мода 'топирани коси'. Преди имаше доста момичета които бяха нещо като сийн (съжалявам, ако не съм информирана за стила) и си докарваха прическата +облеклото както си трябва, след това кифлите започнаха да правят същата прическа като я 'украсяват' с вафлички отгоре. Да си видял/а някъде по ревюта такива коси-не. А кога им е минала 'модата' на къдравите коси? Аз съм с къдрава коса, за нищо на света не бих започнала да се изправям (отново) само за да следвам някаква си мода,забога. На много малко от изправящите се момичета им отива с такава коса. Ако всеки сезон следвахме каквото е модерно, досега доста момичета щяхме да останем без коси. За мода в подстрижката - да съвсем съгласна съм : степени, права черта, каре .. Но не и изправяна/топирана/накъдрена/къдрава.