.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем.. Помощ..

Добър вечер .. Имам 1 запитване към вас, но искам ясен и точен отговор (но без отговори от стила : ЛЕКАР, защото бих искал да се размина с това посещение). Проблемът ми е следният: от около 5-6 дена ми излязоха едни червени ранички по кожичката която покрива главата на пениса.. ( излизали са ми и преди, но за 2-3 дена са се премахнали сами ) и немога да си сабера кожичката надолу, заради тези ранички и има болка .. след като я набера и тези ранички стигат по главата на пениса и имам болка, поради причината, че мястото на което са тези ранички е много така да се каже сбито и неможе да се опъне хубаво кожата.. Прочетох няколко ваши теми и в интернет четох и разгледах снимки и ето точно какви са те : lor. inventech. ru/pic/atlderm_121. jpg ( тези ранички ) skinatlas. com/balanitis/candid. jpg ( точно това което се намира над главата на снимката ... МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ С КАКВО ДА СЕ МАЖА... БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ама няма как да ти дадем отговор с какво да се мажеш.Тези мазила си има причина да се предписват от лекари.Да,не искаш такъв коментар,но не можем да получим всичко,което искаме.А и щом става въпрос за здравето,няма опция 'ще си спестя посещението'.Има я,но после става по-зле.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

РАЗБИРАМ ТЕ .. БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК МИСЛЯ ДА ИЗЧАКАМ ОЩЕ 2-3 ДЕНА ЗАСЕГА, ИМА НАПРЕДЪК И ПОДОБРЕНИЕ .. ЩЕ ЧАКАМ ОЩЕ ВАШИ СЪВЕТИ

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    пич,не си играй със здравето,недей чака така на своя глава нищо не ти струва да идеш на лекар,а и той ще ти даде и мазило и тн.

Ако си претъркваш х*я от ч*кии е нормално да ти излязат .

Супер фен Аватара на Stotii
    Я ходи на лекар да те оправи и не се занимавай с простотий по форумите....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си