- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблеми с лицето
здравейте..искам да попитам имам проблем с пъпките ползвам много продукти някои помагат други не....
От някои започва лицето ми да се обелва някои помагат обаче ми остава след пъпката следа като червена точка и като се събере...
Просто искам да попитам с какви продукти мога да си махна пъпките и как да не остава следа след това и се чудя да ли в някой косметичен салон ще успеят да ми помогнат....
Много ще се радвам ако ми помогнете....благодаря предварително![]()
Със сигурност добра козметичка може да се справи с проблема ти. Само че трябва да се изпълняват указанията и да се ходи периодично на процедурите. Ако си от София мога да ти препоръчам моята, ако не потърси около теб кой да ти препоръча.
Посети дерматолог или отиди на козметичка, обаче на козметичка, която разбира за какво става на въпрос! Искам да ти кажа да не гледаш къде е най-евтино! Възползвай се от качеството на обслужване!![]()
Съвсем си права.
Спам.
kalpazanka
Feed The Trols
момче или момиче си ? ако си момиче ще отговоря ако си момче не :P
ОМГПървоначално написано от xKiFlAxx
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
оооо така ли неискаш ли дрПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
![]()
Не ви ли омръзна да спамите.
Ами аз позлвам един измиващ гел на Vichy Normaderm.Струва около 10лева по аптеките и силицилов спирт 2%. Супер много ми помагат. Първо почиствам кожата на лицето със спирта след това изчкам малкичко време измивам личето мия с гела. Прави се два пъти на ден (сутрин като станеш и вечер преди да легнеш). Аз съм супер доволна!Първоначално написано от TeenYo
^ Не трябва ли да е обратното? Първо измиваш и после мажеш със спирта? Преди правех абсолютно същото : 1- Измивам с гел и подсушавам с кърпа 2- Мажа със спирта САМО пъпките
Не знам иначе да се намажеш със спирт и да изчакаш "малкичко" няма да има файда според мен. Може би ти действа добре гела, знам ли...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
За салициловия спирт по добре се въздържай. Силно дехидратира кожата и може да си имате после други проблеми.
Първоначално написано от koni
ПТ-козметик както вече казаха