- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпа работаа .. ;х
Ммм така .. значии моя проблем е малко странен и сигурно съм единствения случайи да кажа, че съм на 15 защото със сигурност ще ме питате .. ии айде само ако може без подигравки, нападки и подобни .. искам само сериозни мнения по темата ;]]
Значии просто не знам кво ми става .. когато разбера, че някое момче ме харесва ии вместо да ми стане яко аз започвам да изпитвам нещо като страх (незнайно от какво ;х) не знам и аз как да ви го опиша чувството.. сърцето ми започва да бие силно .. изпитвам някакво притеснение, искам да изчезна някъде ;х ебаси.. ии по тая причина не общувам много с момчета от страх да не започнат да ме харесват ( не че се имам за голямата красавицаа.. и си мисля, че е нужно всяко момче да се влюби в мен.. но просто не мога да го контролирам това чувство което ме обзема всеки пътт
) ии едвали не след това да искат и нещо повече от приятелство ..
не знам изобщо от какво е породено това чувство
опитвам се да не мисля така .. да си казвам, че това е съвсем нормално нещо но не става тези мисли нахлуват в главата ми всеки път когато изпадна в такава ситуация.. когато някое момче иска да се запознае с мен например
направо не знам какво да правя.. не искам да е така искам да общувам свободно с момчетата ии когато стане дума за нещо по-сериозно от приятелство да не изпитвам отново притеснение
. Искам да кажа, че гадже съм си имала и с него беше абсолютно същото .. абсолютно всеки божи ден се чувствах странно и изпитвах тъпото чувство дето няма дума с която да го нарека
. Може би така се чувствам и се притеснявам от обвързване защото прекалено много се интересувам какво ще кажат другите
ох не знам .. ще се надявам да ми помогнете по някакъв начин (ако има такъв изобщо
). Преди 1-2 години някъде не помня да съм се чувствала така .. но със всяка измината година това става все по силно ;x ии не знам как да се оправя
!
Е ... това е от мен темата не е ебавка и се надявам да се отнесете сериозно към нея и да ми помогнете]