Здравейте, имам огромна нужда от помощ!!! В моя клас има едно момиче. Тя не е като другите. Другите си слагат грим, изправят си косата, пият, пушат, задникът им обширен като санстефанска България... и игнорират моето момиче. Тя е обикновена, истинска и някак си готина по един странен начин, тайнствена, но напрактика е без приятелки. Пропуснах ли да кажа, че е хубава и умна? Значи аз много харесвам Т (момичето). Един ден я причаках на спирката, дръпнах я настрани и я поканих да излезем. Тя ме изгледа продължително и ми каза- "ок, кой те накара? платиха ти, нали? върни се обратно при твоите дружки и им кажи, че номера няма да се получи. няма да ме правиш на глупачка, аз съм човек с достойнство..." и така и не повярва, че аз наистина искам да сме заедно. Знам, че никога не е имала бфф, ня влиза в стереотипа, няма приятели в клас и т.н... и не може да повярва, че някой иска да я опознае, хеле пък момче. Как да я накарам да разбере, че страшно много я харесвам? Дали ако говоря с другите момичета ще ги накарам да се държаъ по- добре с нея? Т напрактика е пред емоционален срив, вчера я видях да говори една съученичка (най- разбраната от всички) и да плаче неудържимо... ПОМОЩ