.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ..въпросче

..въпросче

Здравейте на 16г съм от Русе (момиче) и бих искала да задам 1 въпрос . И така ... от 2 години съм в новото у-ще и ми прави впечатление 1 момче, което е доста притеснително (от моя клас е) общува с другите много рядко (само ако имат въпрос към него) и ми е доста кофти, че се е очуждил така. Говорила съм с него няколко пъти, и ми направи впечатление, че не е задръстен и т.н. доста е печен даже просто ми е кофти да го гледам така да си стои сам ... Как мислите дали да го поканя да излезнем някой път заедно ? Вие имали ли сте подобни момчета / момичета в класа си ?

Покани го ! Ех да имаше толкова много добри души като теб

Цитирай Първоначално написано от MitkoVoevoda
    Покани го ! Ех да имаше толкова много добри души като теб
    Да наистина, де да имаше повече момичета като теб Разбирасе, покани го! Сближете се дори, няма нищо лошо в това Можеш само да спечелиш, а и той също!
    ^_^

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Покани го, нека той да си помисли, че ти имаш чувства към него, нека после той да върви по теб и да се надява на нещо, пък ти нали само от съжаление да му обръщаш внимание. Толкова ли си великодушна, че да си способна след това да излизаш с него, да търпиш обърканото му / или по-скоро никакво поведение , и в крайна сметка когато ти писне, а той е наранен - теб да обвинят ?
    Имах такава ситуация. Остави го сам да се оправя за да не стане сложно и за двама ви .
    Достатъчно е само едно мило изречение от твоя страна за да хлътне той по теб, а ако е само едностранно - тогава вече е неприятно .

Ти ще си съвсем приятелски настроена, това е ясно. НО ТОЙ НЯМА ДА Е .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Ти ще си съвсем приятелски настроена, това е ясно. НО ТОЙ НЯМА ДА Е .
    именно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си