- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми съвет как да постъпя ..
Първо добър вечер на всички.Така от каде да започна..харесвам си едно момиче от моя клас,тя също е и близко до моя квартал и си патуваме заедно,първо бяхме приятели и то доста добри споделях и неща,и тя на мен и извендъж осъзнах,че започвам да я харесвам.Първоначално не и казвах но дойде един ден в който аз бях на купон ии разбирасе леко бях подпийнал и реших да и звъна и така си говорихме цяла вечер,и си и казах всичко че я харесвам и така..на другия ден не помнех много но като дойде понеделникът реших да я дръпна на страни и да си поговроим насаме и да видим какво ще правим,поговорихме си и аз я попитах дали ме харесва ,и дали имам шанс със нея след това от нейна страна последва отговорът може би.Вече към края на разговора тя ми каза,че и трябва малко време да помисли върхо това,защото не била очаквала от мен да изпитвам това към нея..и днес тя дойде при мен и ми каза,че има едно нещо което пречи да не станем гаджета и това е ,че сме от един клас ,и че ако тръгнем и след това се скараме ще бъде много неприятно и за двама ни до края на училището,а тя не иска да си разваляме отношенията като приятели..да може би е така но знам ,че изпитвам много силни чувства към нея и просто не искам заради това че сме от един клас всичко да се провали ..кажете какво да направя ..харесвам я много и се чувствам леко объркан .... ще съм ви много благодарен)
Ако и тя иска да тръгнете, изобщо няма да си търси никакви оправдания. Ако сте достатъчно умни и двамата, ще гледате да не се издъните и да правите сеир на класа си като се карате постоянно. Опитайте.![]()
Използвай следващият примерен отговор като отправна точка и си го промени малко от малко (пък ако искаш и го назубри), когато останете сами. Подбери правилната ситуация, време, място, интонация етц.
Нахвърял съм няколко неща, които ми дойдоха на момента, че почна да ми се доспива ....
Дай воля на въображението си... замисли се за нея и думите ще дойдат сами....А ти защо си мислиш, че нещата трябва да се провалят!?? Харесвам те адски много, не ме интересува какво ще мисли класа, не ме интересува какво ще кажат другите... Тук и сега сме само ти и аз... искам да съм с теб и то до болка.... Дай шанс на това, което чувстваш и ще се получи нещо прекрасно.. нещо което винаги си желала,без да позволяваш нещо да наруши тази красота.
Аз не просто искам да съм с теб...аз ИСКАМ да съм ДО теб, изпращайки заедно залеза и посрещайки заедно зората.![]()