- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-високо момиче?!
Абе дами и господа, как се чувствате като сте съответно по-ниски от приятелката ви или по-високи от приятеля ви?
Какво е чувството?
Питам, защото има вероятност да се хвана с момиче, което е няколко пръста над мен, т.е. около 5 сантиметра... иииии не знам, ама това ме кара да се чувствам нисък о.О
Проблема е, че съм 182 и по принцип изобщо не съм нисък![]()
Таа какво е чувството, от мъжка и от женска гледна точка?![]()
Хм... Наричайте ме ограничена, обаче аз не обичам да гледам мъжете под себе си (физически и психически).Приятелите ми винаги са били такива, че дори и 9-сантиметровите ми токове не могат да ги конкурират.
За мен е смешно момчето да е по ниско от приятелката сиИ ти си 182 и тя е с 5 см по-висока
![]()
Be yourself !
Разликата не е знай колко голяма..
Ако наистина я обичаш,не виждам къде
е проблема да сте заедно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И когато момичето реши да си сложи 5+ сантиметра ток за някакъв повод, момчето и остава до рамотоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
Иначе е права, че любовта не гледа височина, широчина, раса, пол и каквото още се сетиш.... но все пак ще е кофти :d
ПС: Защо питаш преди въобще да си тръгнал с нея ?!???
Ммм аз лично никога не бих се хванала с по-ниско момче от мен, но нищо не се знае.. Иначе нз принципно е малко смешно, но нали се харесвате тва би трябвало да не ви пречи
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Амис приятеля ми имаме дали 1-2 сантиметра разлика и почти не се забелязва... то не е било пречка и няма и да бъде...
Важното е любов да има..
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Питам просто хипотетично, защото ми стана интересно какво би станало и дали подобно нещо ще е пречка, защото никога не съм бил с по-високаПървоначално написано от Stotii
![]()
Пък и за вас, 14-15 годишните, височината може да е от значение, но за нас, дъртите, е все тая![]()
^ Мога да ти кажа, че не съм на 14-15 години... и двамата имаме 18 ^^
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
Погледнато отстрани си е смешно момчето да е по-ниско, но това няма чак такова значение щом чувствата са сериозни.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Хвана ли си някоя яка мацка, ако ще и с 20 сантиметра по - висока от мен, дреме ми на оная работа...още повече, че някой щял да ми се смее.....пък още повече че се казвала КамшикТодора
Ами нека той да сложи 10+ сантиметра токчетаПървоначално написано от Stotii
![]()
Поне да е завършека на комедията
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не бих ходила с по-ниско момче...може и с 2-3 см. да е,но да е по-високо.Аз съм 1,74 и при специален повод като сложа и токчета и...не може той да е по-нисък...пък и обожавам мъже 1,85+![]()
Съгласен съм.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
...вие осъзнавате ли че ако тя си сложи токчета става 192см?!? Ами ако,не дай си боже,сложи 10см? Тя настига така Слави Трифонов!Аз лично ако харесвам едно момиче не би ми пукало особена за ръста,но 187 без токчета си е множко...
Е,ти я харесваш,едва ли има някакво значение за теб,затова давай напред! Ръста няма никакво значение ако я има любовта![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Ми аз съм 174 и с момче под моя ръст на бих тръгнала никога..![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Аз съм 160 см и просто няма случай, в който момчето да е по-ниско от мен, но дори и да бях по-висока, ако наистина харесвам момчето едва ли някакви си 4-5 см биха ме спряли да бъда с него. Щом се харесвате - вземете се, голяма работа че тя е малко по-висока от теб, а за въпросните "специални поводи" и токчетата - това се случва рядко, така че...действай.![]()
Глупости.... Пич, да не ти дреме, взимайте се, пък другото е без значение![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Ако е сериозно и ти пречи, носи обувки +5 санта подметка или ток...това е единственото решение. Ако не ти пречи, какво чакаш още??? Важно е как се чувстваш ти в тоя случай, на другите мнението е без значение...![]()
This is my fight, everyone's got one !
Това са глупости, нека любов да има!
И аз харесвам по-високо момиче и въобще това не ми е комплекс или нещо такова.
Давай, не чакай, че ще изпуснеш влака.
случвало ми се е..но не продължи дълго..само няколко седмици се чувствах като джудже аз дето съм висок![]()
6б3З10
Определено чувството си е кофти... Каквото и да си говорим,ако е повече от 2 см определено си личи и забелязва.На мен лично ми се е случвало.. Трябваше да се сьобразявам да не носа висок ток ,защото ще се извисявам буквално...
Това, което забравяме ни липсва по-късно в живота. А това, което не забравяме превръща живота ни в ад!
Първоначално написано от Luscious_Heart
++
Много мразя ниски момчета и съответно високите много ме кефят![]()