.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Объркана съм

Здравейте, имам едно питане. Има едно момче с което се познаваме от няколко години вече… Когато се запознахме започнахме лека авантюра, която си остана само това и всичките ни срещи, и общуване бяха тайни… намери си приятелка и прекъснахме отношения, докато отново не остана сам… сега отново си пишем, чуваме се и дори веднъж се видяхме ( говорихме си доста, което не го бяхме правили до сега… той искаше и нещо повече, но аз не ), но като цяло срещата мина много приятно… Сега той отново се държи като преди… опитва се да ме обеди, че е гадняр, но на живо аз виждам, че не е такъв и това много ме изнервя… Сеща се сам да ми пише, когато пък аз му пиша той ми отговаря… но веднъж се държи мило, друг път се прави на важен и се държи пренебрежително… и от това държание не мога да разбера, дали има някакъв интерес, или просто си играе с мен, като предния път…. Дали всичко е просто защото е наранен, или наистина не иска нищо с мен (освен секс, разбира се). И как да подходя към него за да разбера, как стоят нещата наистина… но не и да го питам директно защото няма да ми отговори… тоест за момента няма как да го видя на живо, а в skype или чрез sms въобще не бих могла да разбера, или ще ме излъже,или въобще няма да ми отговори…
    Благодаря за съветите предварително.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

Не го ли прочете това над мястото от където си писала темата

Мм... по темата като цяло казваш, че сте си говорили и така нататък значи сте приятели. А щом казваш, че преди е било същото и накрая си е фанал гадже аз мисля, че и сега е същото... разиграва те.. зарежи го .. има достатъчно риби в морето... Успех...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Според мен, ако и ти имаш интерес към него се прави на недостъпна. Повърти го месец два..може и малко повече, и ако той не се откаже от теб начи можеш да пристъпиш в действие

С извинение, но скайп такова таковата на всякакви контакти. Ако имате опция да се срещнете се разберете. В скайп, чрез смс-и и всякакви такива, винаги можеш да се объркаш.

Ами да, това е проблема, че когато сме очи в очи и всичко е наред, миличък и страхотен от всякаде, а като общуваме виртуално и всичко се прецаква... а той не излиза много и винаги трябва да го чакам, когато на него му скимне тогава да се видим... и това също нз как да го променя... а може би и проблема да е в мен нз... когато му пиша си мисля, че досаждам, но пък той ми отговаря и нзззз пак...

Зарязвате го тоя скайп и готово.

Повечето момчета се страхуват да признаят какво чувстват и кат се държат грубо си мислят, че по този начин са по - забележими .... така че според мен не го отблъсквай, но и не му се даваи лесно :

и тогава, ако всичко е маска... как да го накарам да я свали ??

К'ви са тея маски, глупости... ако ти има доверие, ще ти казва истината и няма да те лъже и да лицемерничи. Ако не ти вярва к'вото и да правиш няма да ти я каже.

Еми да ама, ако наистина е разочарован и въпреки че знае, че може да ми има доверие го прави от предпазливост... какво да правя, защото и аз съм така не се разкривам лесно.. никак даже

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    [color=red]

Мм... по темата като цяло казваш, че сте си говорили и така нататък значи сте приятели. А щом казваш, че преди е било същото и накрая си е фанал гадже аз мисля, че и сега е същото... разиграва те.. зарежи го .. има достатъчно риби в морето... Успех...
    Съгласен съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си