- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя вече...
Щом го обичаш,направи всичко възможно да спасиш връзката ви.Не ги слушайкомплексарите,само ти и той си знаете какво сте преживяли заедно и през както сте минали..
Аз оценям всеки коментар и повечето ако не всички са верни. Проблема ми е, че искам да съм с него въпреки него. Не написах темата, за да ми кажете да го зарежа, а за да ми помогнете да си спася връзката.Не ми е приятен начина по който се държи и затова писах, за да споделите опит и да кажете какво да направя, за да оправя нещата. знам, че положението ни е далеч от розово и че ако изобщо нещо се подобри е стане много тудно, но не искам да хвърлям две години, в които съм се опитвала да изградя връзка, на вятъра.
през каквото и да са минали, нищо не е достатъчна причина той да се отнася толкова неуважително и да я унижава.Първоначално написано от puppy2
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Защото за тези 2 години и нещо си свикнала с него и първоначално няма да искаш да си с други и ще мислиш постоянно за него, но това са нормални неща, и все пак времето лекува : ) .Първоначално написано от art
Хора много , Човеци малко !
Омръзнала си му-точно и ясно.
Явно си доста наивна, че още продължаваш да таиш някви надежди..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
И според мен вече си му омръзнала.По-добре поговори с него питай го какво изпитва,иска ли да бъде с теб за напред..и общо взето да си изясните нещата.Държанието му е на 13 годишно хлапе..докажи му че си струва да сте заедно![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Говорили сме си не един и два пъти и всеки път той казва, че иска да сме заедно и че ме обича. Не знам дали казва истината.И ненебих се държала така с човека, който обичам. Факт е че моето поведение спрямо него е много по-различно от неговото спрямо мен.И да знам че това би трябвало да ми покажи че той не ме обича, но как да се откажеш от някой с който си бил толква време ?