Цитирай Първоначално написано от Greennight
Не естествено,що за въпрос Значи 1.Учим най-различни глупости,ти като зрял човек ми кажи колко пъти през живота ти,ти се е налагало да знаеш какво е сказуемно определение например ? 2.Няма достатъчно практика,а само теория,която трябва да зубрим. 3.Според мен учениците трябва да се профилират и да избират дали 9,10,11 клас да учат химия и физика,или за сметка на това да имат повече часове история. 5.Ваканциите са под всякаква критика,не може Първият учебен срок да имаме 10 дни Коледна и 1 ден на народните будители,а вторията срок да имаме междусрочна,12 дни пролетна почивки за матурите на 7 и 12 клас,24 май и Великденска,да не говорим,че ни взимат учебниците в края на всяка година и 3 месеца дори не можем да си преговорим нещата,защо просто не връщахме учебниците на 15 септември ? Плюс,че аз мисля,че трябва да има няколко ваканции по 1 месец,а не една 3 месеца.....Тва е в общи линии,в българското образование трябва да се извърши косвена промяна...=>Трябват много пари
Най - малкото, за което трябва да знаеш какво е сказуемо определение е от обща култура. Също така е и с математиката. За какво се учи стереометрия или пък някфи си уравнения и неравенства, решени по 20 различни начина. Еми просто е - да ти развива логиката. Това, че не намираш логика в някои неща, не означава, че такава не съществува. Не забравяй, че по - умни хора от мен и теб са измислили учебния план