- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехите ли правят човека
абе ако имаш маркови скъпи хубави дрехи и грозно лицее .. не става![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Ако ти беше с грозно лице,кое повече щеше да ти е приятно постоянно хората да те отблъскват и да ти се подиграват,или да има човек,който гледа на теб като нормален,и има уважение към теб затова,че си точна.Първоначално написано от mixii017
Не знам тук се оставят изключително повърхностни,и не зрели изиказвания/все пак пубертетите в сайта са повече,отколкото зрелите хора/,Слава Богу,че имам разум и не оценявам хората по външния вид,за теб някои може да е грозен,за друг дадения човек да е всичко на света.
Коментарите оставени тук за пореден път ми доказва,че добрите хора са рядкост.
Ако,искаш да не бъдеш съден,не съди ти чуждите хора.
Не е важно да си красив,важно е какво сърце имаш,за да бъдеш обичан.
Външния вид,излъчване,облекло..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
всеки се старае да се облече хубаво и да направи впечатление. Аз не съдя никой по дрехитеспоред мен всеки има моменти, в които не е облечен като "принцеса"
смисъл, че това не е най-важното . От значение би трябвало да е държанието, качествата на човек
![]()
Повечето хора съдят по дрехите. Предполагам всеки от нас би го направил дори и несъзнателно. Все пак дрехите не правят човека, но донякъде правят личността му. Както се казва ''По дрехите посрещат, по ума изпращат'' . Ама в днешно време не се знае по какво ще те изпратят ..
По-скоро човека прави дрехите![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...