.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos

На мен нещо ми има или -.-

Не обичам романтиката. Не обичам да ми подаряват разни неща със или без повод. Това лошо ли е? Не обичам също да ми повтарят през пет минути, че ме обичат, някак си досадно и все едно и аз съм длъжна да отговоря, защото иначе седя и се усмихвам като първата глупачка. Не обичам толкова сериозните момчета, смисъл постоянно да седи и да гледа да не се издъни като че ли е лошо човек да се лигави ( не прекалено де ) Не обичам да е на едно мнение с мен и постоянно да ми казва, че аз съм права -.-. Какво ми има, нещо съм сбъркана или не знам какво трябва да искам . Смисъл все едно търся някой противоположен на мен :/

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    дай да се запозанем..... според мойте идеали ти си перфектното момиче остава и на външен вид да си хубава и тогаа си направо мечта :P

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    В това отношение много си приличаме.
    Всичко си е до характер,предпочитание и общо взето нещата които оформят една личност.Мен ме дразни самия факт ,че всеки очаква да харесвам нещата които и той ,или когато някой винаги се съгласява с мен само защото ме харесва,това е адски дразнещо.Мисля,че всеки има правото да възприема някои неща по свой собствен си начин
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Романтика трябва да има ама може би след 20 годишна връзка/брак (лично мнение)
    И аз не обичам да казвам или да казвам обичам те (лигаво ми е)
    Когато срещу мен момичето се издъни за нещо в повечето ситуации бих се засмял, а това за лигавенето и шегуването трябва да го има, но не е лошо някой път хората да са сериозни.
    Когато половинката се съгласява винаги с мен прекалено бързо ми става безинтересна, но когато пък много се инати пак ми се губи желанието.
    На отговора ти дали си сбъркана бих казал, че си напълно нормална.
    Довиждане

Супер фен
    Сродни души.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Не мисля, че на теб нещо ти има.

Когато някой е прекалено инатлив, просто ти писва да спориш с него, осъзнавайки че няма начин да му покажеш и своята гледна точка.
    Когато пък се съгласява бързо с всичко, което кажеш, когато и дума не смее да ти каже на опаки или пък дори да те прегърне по-силно - слабохарактерен.
    Отначало винаги будят майчинското у момичето. Толкова са несигурни, крехки, добрички... В един момент ти писва. Освен, ако естествено не искаш доживотно бебе.

Един човек трябва да знае кога да е сериозен, кога да е лигав. Кога да е нежен и кога твърд. Кога да каже "Обичам те" и кога просто да го покаже. (все пак това не е "здрасти").
    the naughty look. <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мирише ми на слаби характери по това описание.
    На мен ми дай противоположна гледна точка и гледай какво става. Е, имам и достоен противник с разностранни интереси.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Plovdiv майна
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

горе :/

Много си послушна, не е хубаво така . Иначе, по добре си от повечето, ако това питаш :>

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    малка си още
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Споко, целият свят е сбъркан.
    А това, че всяко едно момче се съгласява с теб за всичко, когато сте гаджета е просто временно. Естествено е първоначално да ти покаже колко много си ходите. Айде задръжте се заедно 1-2 години и почнете и да живеете заедно и да видиш колко е съгласен с теб и колко внимание ти обръща. Чак ще се изумиш, колко са различни хората всъщност.

Не харесваш момчета-изтривалки. Нормално е. И ти си нормална.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    малка си още
    наистина може би е до известна възраст и нататък ще видиш как ще ти се иска

И аз мисля,че си е до характер.Кво да правиш...ще си чакаш майстора ;]

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Никой не си пада по крайностите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

ей ткова момиче си търся ченсо : - )
    me so inlove
    Путките да мрът

Re: На мен нещо ми има или -.-

Цитирай Първоначално написано от Eos
    Не обичам романтиката. Не обичам да ми подаряват разни неща със или без повод. Това лошо ли е? Не обичам също да ми повтарят през пет минути, че ме обичат, някак си досадно и все едно и аз съм длъжна да отговоря, защото иначе седя и се усмихвам като първата глупачка. Не обичам толкова сериозните момчета, смисъл постоянно да седи и да гледа да не се издъни като че ли е лошо човек да се лигави ( не прекалено де ) Не обичам да е на едно мнение с мен и постоянно да ми казва, че аз съм права -.-. Какво ми има, нещо съм сбъркана или не знам какво трябва да искам . Смисъл все едно търся някой противоположен на мен :/
    начи си падаш по ибънито щом не обичаш романтика
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

трябва ли да си падам по ибънито за да си падам и по романтиката

Не знам дали си нормална,но си като мен.Кво му е ненормалното?
    Аз все едно съм пристрастен към спора,харесва ми да споря с някой и с факти,доказателства и т.н. да го оборя,харесва ми да се съгласи с мен,но не веднага,т.е. нещо като заслужена победа.Също не знам защо,но до някаква степен харесвам хора като мен,но малко по-слабохарактерни,т.е. да мога да доминирам.Приеми всичко това като твоя индивидуалност и точка.
    По принцип не вярвам в такива работи,но ти каква зодия си,защото без да се стремя аз си отговаря доста точно на мойта.

Радвам се, че съм нормална.

^ Телец съм, ако има значение.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Абе то нали знаеш,казват,че противоположностите се привличат. съвсем нормално е да търсиш своята..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от Eos
    Радвам се, че съм нормална.

^ Телец съм, ако има значение.
    Еми то не е много за радост,има си доста отрицателни страни този тип харектер,но и положителни.

ПП:Аз съм скорпион .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си