.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Пенис

Пенис

Здравейте! На 12 години съм и имам проблем.Проблема ми е, че когато опитам да забеля кожичката на моя пенис усещам болка ,а още дори не съм стигнал до половината.Искам да знам дали това е просто заради възрастта ми или е някаква болест.Доста съм притеснен, защото първоначално мислех, че това е от възрастта ми, а сега не съм толкова сигурен.

Грешен раздел. Местя темата.
    Погледни важната тема на batkodoki.
    kalpazanka

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    пич... ЛЕКАР !!!! не Интернет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Иди на лекар, че положението може да стане сериозно.

А има ли проблем ако не ходя на лекар сега, защото предполагам, че ще ми кажат, че трябва операция за обрязване.Ще е проблем ли ако е примерно след време? Все пак моят пенис е така от каккто се помня. Наистина ме е доста страх от тези операций и най-вече ми е малко неприятно да говоря с наште за това.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако отидеш сега, може и да не се стигне до обрязване. Затова ти го препоръчвам.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Отиди на лекар ! Няма нищо страшно... и по-добре отиди сега, за да не стане по-зле в последствие
    "You were deceived"

Току що прочетох в една интернет страница, че това е съвсем нормално на моята възраст.Опасно е ако съм примерно на 15 и още не мога да си забеля главичката.Нарича се "Стегнат препуциум"

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Знам какво е, защото имах същото и го оправих
    "You were deceived"

Ти в случая какво направи ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отиди на лекар,бе момче....
    И не,няма да ти кажат "операция за
    обрязване",но виж сега - ако го
    отложиш за след време - ще е възможно..
    - А и няма защо да се притесняваш от
    родителите си..
    Поговори с тях или най-добре с баща си и
    отидете заедно на лекар..Все пак и той е мъж
    и ще те разбере ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

нарича се фимоза и никой не е умрял от това, няма да ти пречи. обикновено когато правиш секс за пръв път ще се скъса, но ти гарантирам че искаш или не ще скъсаш ципата преди това.

Помня че и аз на тази възраст направих опит да си го забеля и ме болеше, но малко по малко успях и след това нямах никакви болки. Но от преди това нямам спомен да съм си го забелвал. Също си спомням , че и за главичката имаше кожичка, която с времето се "отлепи". Та ако те боли леко, но не е и невъзможно да го забелиш, не се плаши. Прави опити, докато стигнеш до края и болката ще мине.

ПС: В краен случай може да попиташ майка си дали като бебе ти го е забелвала и ако е успявала, то тогава не мисля че ще има някакъв проблем и сега. Просто не си свикнал.

човек тоя проблем не съм го имал понеже го лашкам от 7 годишен ама съм имал други проблеми примерно от 1 път като го набих с дълъг пас на една и след 1 ден ташака ми беше 5 пъти по голям и ме оперираха и другия случай ебан без презарватив че помпах мн бързо в гъза и ми се беше протрил много яко чак ми беше надута оная работа и в двата случая ходих на доктор щото ми е мн ценен за това ти трябва да отидеш на доктор аз винаги като вида нещо нередно отивам веднага без да отлагам

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Като малък и аз неможех и тогава се къпех с майка ми и ми викаше, че никога няма да мога ако сега не пробвам и така леко по леко със всяко къпане по малко го забелвах и сега свикнах.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Благодаря на всички за отговорите! Мисля, че скоро ще се оправи защото започнах да правя опити да го забелвам и наистина има подобрение.Когато съм в ерекция кожичката е по-прибрана от преди и повече го забелвам и нямам никакви болки докато не стигна до границата(г/д до половината).

Използвай бебешко олио за смазка, когато мастурбираш.Не е скъпо, продава се по аптеките, по големите магазини на щандовете с памперси, няма кой да те пита за какво ти е-а и ако те пита, имаш малко братче/сестриче.
    Намазвай го хубаво и няма да те боли толкова и скоро ще се отпусне съвсем.Също така масажирай юздичката отдолу на главата.Хем е приятно, хем полезно и тя да се отпусне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си