- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная?
Здравейте, много харесвам едно момиче, което учи в моето училище. С една година по-малка е, но това не и пречи да е доста харесвана. Нарочно не си казвам годините, искам да остана анонимен. Решил съм, че единственото, което ми остава е да отида сам на нейния етаж или да се срещнем случайно и да се запозная с нея сам. Проблемът е как да го направя. Дайте ми идеи.![]()
![]()
![]()
Здрасти, може ли да се запознаем, ако ти откаже поне ще и е весело.
+1,няма начин да ти откаже,трябва е супер гадПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Tова е поредната тема без много инфо от типа "Харесвам момиче от училище, кажете ми какво да правя". Хубаво, че искаш да си анонимен, ама като си кажеш годините и дадеш малко повече инфо какво обича да прави тя, пушите ли, спортува ли, чете ли книги и т.н е по лесно да се измисли вариант спрямо точната ситуация, а не общи приказки ....
Едно "Здравей" може и да свърши работано не очаквай да ти кажем точно как и какво да правиш - то ако ставаше така форума нямаше да го има
![]()
аз го казвам от името на момиче - не се притеснявай. ако е някоя срамежлива или кротка качи се на етажа или само или с някой фр уж до някой си там и и се усмихни или просто едно здрасти. много добре знам, че кротка или отворена да е няма да ти откаже едно здрасти. все пак си по-голям, затова смело напред![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Отиваш в нейния клас, виждаш я и отиваш при нея. Питаш я нещо от сорта на "Какво имате сега? Как е даскала?" нещо такова. Заговори я, намери някоя обща тема. После й кажи "аз съм еди-си-кой между другото." ии готово.
Надявам се да съм помогнала.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ехееее, ти къде го прати момчето в тяхната стая. Той го е срам по коридора да се запознае с нея какво да говорим да влиза в нейни клас... Т'ва си е в повечко...Първоначално написано от Paramour
По темата: Колкото и да се чудиш, маеш, мислиш, четеш глупости - няма да го измислиш. Или чакаш удобния момент, в който не е с много хора или отиваш и я питаш дали можете да се запознаете или "мислиш" перфектния план и след това не правиш нищо. ДА, толкова е просто...
Просто минаваш с приятели по коридора й и ако се разминете, викаш "Здрасти". Така е най-гъзарско![]()
После продължаваш да се разхождаш по нейния коридор, все по-често се срещате "случайно", тя все някога ще разбере името ти, и то не от теб...
Ето ти илюстрация даже:
Както трябва:
Ти:
![]()
Тя:
![]()
Както НЕ трябва:
Ти:
![]()
Тя:
Признавам си, последното беше от лигня![]()
За пореден път си прав Stotii!!!Първоначално написано от Stotii
![]()
Рядко отговарям на подобни теми, защото са ми странни. Това за мен е равносилно да питам как да се запозная с колежката от долния етаж в офиса. Та вие сте в една среда, на едно и също място. Дефакто почти се познавате и няма да изглежда невъзпитано ако фамилярничиш.
Ох, срамежливото тоНадявам се само да не е като мен т.е да не си пада по срамльовците.Аз имах една подобна ситуация още като ходех на даскало - бях 6-7 клас и някакъв срамежливец ме харесваше - явно, една пр-ка беше дошла да ми каже, че искал да се запознае с мен и моя отговор беше, че като има зор да дойде да се запознаем, и след някакъв час един негов приятел нахълта в стаята ни и като ме видя излезна от стаята викайки "Ей каде е, тука е".. При което умрях от смях
Това няма да го забравя
Та нали .. не прави така
Иди при нея и се запознайте - няма да те ухапе, сигурна съм
Или просто както казаха едно "Здравей" докато минаваш покрай нея...