.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да се запозная?

Здравейте, много харесвам едно момиче, което учи в моето училище. С една година по-малка е, но това не и пречи да е доста харесвана. Нарочно не си казвам годините, искам да остана анонимен. Решил съм, че единственото, което ми остава е да отида сам на нейния етаж или да се срещнем случайно и да се запозная с нея сам. Проблемът е как да го направя. Дайте ми идеи.

Здрасти, може ли да се запознаем, ако ти откаже поне ще и е весело.

Опитай чрез 3то лице след като си толкоз срамежлив!
    ^_^

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Здрасти, може ли да се запознаем, ако ти откаже поне ще и е весело.
    +1,няма начин да ти откаже,трябва е супер гад
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Супер фен Аватара на Stotii
    Tова е поредната тема без много инфо от типа "Харесвам момиче от училище, кажете ми какво да правя". Хубаво, че искаш да си анонимен, ама като си кажеш годините и дадеш малко повече инфо какво обича да прави тя, пушите ли, спортува ли, чете ли книги и т.н е по лесно да се измисли вариант спрямо точната ситуация, а не общи приказки ....

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Едно "Здравей" може и да свърши работа но не очаквай да ти кажем точно как и какво да правиш - то ако ставаше така форума нямаше да го има

Град
    vratsa
    аз го казвам от името на момиче - не се притеснявай. ако е някоя срамежлива или кротка качи се на етажа или само или с някой фр уж до някой си там и и се усмихни или просто едно здрасти. много добре знам, че кротка или отворена да е няма да ти откаже едно здрасти. все пак си по-голям, затова смело напред
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Отиваш в нейния клас, виждаш я и отиваш при нея. Питаш я нещо от сорта на "Какво имате сега? Как е даскала?" нещо такова. Заговори я, намери някоя обща тема. После й кажи "аз съм еди-си-кой между другото." ии готово.
    Надявам се да съм помогнала.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Отиваш в нейния клас, виждаш я и отиваш при нея. Питаш я нещо от сорта на "Какво имате сега? Как е даскала?" нещо такова. Заговори я, намери някоя обща тема. После й кажи "аз съм еди-си-кой между другото." ии готово.
    Надявам се да съм помогнала.
    Ехееее, ти къде го прати момчето в тяхната стая. Той го е срам по коридора да се запознае с нея какво да говорим да влиза в нейни клас... Т'ва си е в повечко...

По темата: Колкото и да се чудиш, маеш, мислиш, четеш глупости - няма да го измислиш. Или чакаш удобния момент, в който не е с много хора или отиваш и я питаш дали можете да се запознаете или "мислиш" перфектния план и след това не правиш нищо. ДА, толкова е просто...

Просто минаваш с приятели по коридора й и ако се разминете, викаш "Здрасти". Така е най-гъзарско
    После продължаваш да се разхождаш по нейния коридор, все по-често се срещате "случайно", тя все някога ще разбере името ти, и то не от теб...

Ето ти илюстрация даже:

Както трябва:
    Ти:

Тя:

Както НЕ трябва:
    Ти:

Тя:

Признавам си, последното беше от лигня

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Tова е поредната тема без много инфо от типа "Харесвам момиче от училище, кажете ми какво да правя". Хубаво, че искаш да си анонимен, ама като си кажеш годините и дадеш малко повече инфо какво обича да прави тя, пушите ли, спортува ли, чете ли книги и т.н е по лесно да се измисли вариант спрямо точната ситуация, а не общи приказки ....
    За пореден път си прав Stotii!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Рядко отговарям на подобни теми, защото са ми странни. Това за мен е равносилно да питам как да се запозная с колежката от долния етаж в офиса. Та вие сте в една среда, на едно и също място. Дефакто почти се познавате и няма да изглежда невъзпитано ако фамилярничиш.

Ох, срамежливото то Надявам се само да не е като мен т.е да не си пада по срамльовците.Аз имах една подобна ситуация още като ходех на даскало - бях 6-7 клас и някакъв срамежливец ме харесваше - явно, една пр-ка беше дошла да ми каже, че искал да се запознае с мен и моя отговор беше, че като има зор да дойде да се запознаем, и след някакъв час един негов приятел нахълта в стаята ни и като ме видя излезна от стаята викайки "Ей каде е, тука е".. При което умрях от смях Това няма да го забравя Та нали .. не прави така Иди при нея и се запознайте - няма да те ухапе, сигурна съм Или просто както казаха едно "Здравей" докато минаваш покрай нея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си