Здравейте!Въпросът ми е към момичетата. Значи имам страх така да се каже! Много искам да пробвам с тампони (докато съм в менструация естествено) и все се каня, но когато моментът настъпи и винаги се разочаровам и отказвам. Имам чувството, че тампонът може да запецне там вътре и някак си няма да мога да го извадя/дръпна! Наистина възможно ли е да стане такова нещо или само се притеснявам за глупости? Ами аз как да разбера, че трябва примерно да го сменя след 1 час да кажем? Нещо усеща ли се, подсказва ли нещо, че е време за смяна? Благодаря за отговорите момичета!
![]()
![]()
![]()
Ау, спомням си, когато и аз бях така. хихи![]()
Попринцип, на мен ми представляват удобство, но и аз си представям как конеца се е скъсал и няма измъкване. хахЕстествено, че е възможно, но трябва да си дърпал с ебаси силата, че да се скъса.Ако се прави бавно и внимателно - проблеми няма да имаш.
Относно смяната - то на опаковката мисля, че си пишеше на колко време е добре да се сменя(но забравих).Особено в първите дни на МЦ ..
Ми .. май е това.![]()
Мерси за съвета!Първоначално написано от vagarious
![]()
уу недей! спомням си една приятелка как се мъчеше...
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Аз съм чувала, че тампон си слагат ,, не девcтвените '' ;д
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Повече от 6 часа май не трябва да седи. Но не вярвам някой да го държи толкова много все пак. На 2-3 се сменя. Кофти е ако ти е обилно и се напълни и протече, но да не те плаша.
Няма нищо от което да се притесняваш. След като си сложиш тампон
сложи и ежедневна превръзка защото е трудно да се усети когато се е
напълнил
Има специални тампони и за девственитеПървоначално написано от akinom
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от akinom
не е вярно ! аз съм си слагала тампон още като бях девственатой не може да ти скъса химена (поне моя не го скъса) но усещането е неприятно даже доста боли .. а и сега вече редовно правя секс и пак ме боли от тампона (прекалено съм тясна може би)
ако си девствена недей да носиш тампон защото ще те боли , а и е тъпо без да искаш да се дефлорираш самаа ако не си няма проблем - те са направени така че да могат да се вадят лесно :P
а вие момичета които ползвате тампони как пишкате ?много ми у чудно може ли с тампон да се пишка ? според мен не , защото то нали има една връвчица която можеш да напишкаш без да искаш
![]()
Няма тампони, които са специално за девствени, просто има различни размери според силата на кръвотечението. Като вземеш най-малките се предполага , че нищо няма да ти стане (но и какво толкова, ако стане нещо де). Просто ги сменяй редовно и задължително след тоалетна! Докато пишкаш или нещо друго е нормално тампон да няма на тебе. След това слагаш нов и така.
ако ще си взимаш си вземи тампони с апликатор по-лесно се слагат![]()
Ами то аз вече съм взела, ама без апликатор...Първоначално написано от whitebunny
Бе, хора, понаучете малко, пък после пишете на момичетата по форумите...Първоначално написано от akinom
Няма значение дали си девствена или не, той хименът е като на пунктирана линия когато не е отворен. А различните размери са за различно силно течение, не за "девствени и за не-девствени"...
Не би трябвало да се къса конеца. Взимай си според мене не от най-евтините, че за по-сигурно, и както казаха, подръпвай конеца преди да си ги слагаш, че да се скъса преди да си го сложила.
Па то и да се скъса, поправимо е...
Е, да, че е поправимо, поправимо е, само дето ти донася най-различни тревоги! На мен не ми е за друго!Първоначално написано от MeLikesPie
А кое според вас е най-удобното положение за слагането?
^ докато си легнала е най-добре макар че в у-ще тази опция я няма![]()
Ей това му е най-гадното!Първоначално написано от whitebunny
Все пак ще пробвам, ама не в училище де!
![]()
на-лесна е като си клекналаиначе няма никаква опасност, даже и да се скъса връвчицата пак меже да се изкара тампона, няма къде да отиде, и можеш да пишкаш с тампон
![]()
Аз лично тампони си слагам в най-краен случай. Няколко пъти съм си слагала и не успях да свикна с тях - супер са ми неудобни. Вероятността конеца на тампона ти да се скъса е 1:1000 . Ако си девствена или не си ползвала до сега тампон - можеш да отидеш в аптеката и да попиташ - там ще ти помогнат при избора. Трябва да го сменяш на всеки 2-3 часа.
НЕ слагай тампони неудобно е
с превръзка е най удобно :P![]()
^Ти що си с нова регистрация? Да не са те баннали![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
има нещо![]()
![]()